Brickebacken, Örebro

Tallrisvägen 5G

1 mot 1

3 rum ∙ 83 kvm ∙ Vån 1

6 563 kr/mån

Annonsnummer: 1056886

Balkong
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd VictoriahemLÄGET: Trerumslägenheten i södra Örebro ligger i ett familjevänligt område, intill ett stort naturreservat med promenadslingor. En välinvesterad och nybyggd lekplats (Saxonparken) ligger på gångavstånd, intill den finns en stor rastgård för hundar. Runt om i skogen som omger Brickebacken är eldstäder utplacerade, vilka kommunen också förser med ved med jämna mellanrum, vi har grillat där massor!

NÄRCENTRUM: I Brickebacken centrum finns vårdcentral, bibliotek, matbutik, kiosker, och pizzeria. I centrumet är en kommunal skola belägen, från förskoleklass till årskurs 6, samt en grundsärskola. Kunskapsskolan ligger några hållplatser i riktning mot stan och har ÅK 4-9. I Brickebacken finns också Viktoriaskolan; en friskola som satsar på digitalt lärande, den har också en kulturprofil fokuserad på bild, dans, drama och musik.

BOSTAD: Det är en rymlig trea med två sovrum, ett stort kök och vardagsrum, samt ett inneförråd. På balkongen finns också ett förråd där vi brukar ställa grill och trädgårdsprylar. Balkongen är inglasad och ca 10kvm i österläge. Det är tillräckligt med sol för att kunna odla tomater, chili och gurka bland annat. De som bor på Tallrisvägen har möjlighet att hyra en kolonilott (300kr/år!) i en kolonilottsförening 200m från lägenheten. Den ligger i ett fantastiskt solläge och man har en stor markyta att odla på, samt plats för växthus. Lägenheten ligger en våning upp från markplan och trapphuset har man för sig själv. Garage är möjligt att lägga till på hyran.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Restaurang Campino
Björkrisvägen 14
Brickebackens särskola
Björkrisvägen 18
Skolor och barnomsorg
Skolan och Fritids Pärlan
Björkrisvägen 30
Kryddgårdsskolan
Senapsvägen 69
Affärer
Maxi ICA Stormarknad Univer.
Sörbyängsvägen 26
Coop Ladugårdsängen
Stenbackevägen 20
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej

Som medlem i Lägenhetsbyte får du också en månad gratis med Sveriges smidigaste hemförsäkring.

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis