Hammarby Sjöstad, Stockholm

Skeppsmäklargatan 57

1 mot 1

2 rum ∙ 50 kvm ∙ Vån 9

11 500 kr/mån

Annonsnummer: 1060215

Balkong/terrass
Hiss

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Stockholmshem

Toppmodern lägenhet i populära Hammarby sjöstad som ligger högst upp i huset (plan 9). Det finns endast tre lägenheter på plan 9. Balkong och utsikt som slår det mesta. På den generösa balkongen har du sol från morgon tills att solen går ner. Ljusinsläppet är magiskt och i denna lägenhet har du ingen insyn. Huset var inflyttningsklart 2019 så golv, vitvaror och resten av lägenheten är modernt och mycket fräscht. Hyresvärden är Stockholmshem (allmännyttan) som är en mycket bra hyresvärd och grannarna är mycket trevliga!

Hall, kök och vardagsrum är nymålat i grått augusti 2022, och sovrummet tapetserades samtidigt. Golven i lägenheten är påkostad parkett förutom badrummet som är helkaklat med grått golv och vita väggar. Lägenheten upplevs bäst live. Öppen planlösning. Måste ses! Per automatik blir du registrerad i interna bytseskön hos familjabostäder, svenska bostäder, stockholmshem


KÖK: Påkostad köksdel med inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin och varmluftsugn/ spis. Det är mycket bra förvaringsmöjligheter med både över och underskåp som bryts av med vitt kakel och svart bänkskiva. Spotlights under alla överskåp. I anslutning till köksdelen får man plats med matgrupp upptill 6 personer om man önskar.

SOVRUM: Rymligt sovrum där dubbelsäng enkelt får plats. Garderoberna med skjutdörrar som är inbygga men mycket bra förvaring. Fönster som vetter ut mot den vänstra sidan av balkongen.

VARDAGSRUM: I anslutning till köksdelen ligger vardagsrummet (öppen planlösning) med fönster efter hela väggen. Utgången till balkongen går via vardagsrummet. Här får man plats med soffgrupp – som jag har med 3-sits soffa och fåtölj. Alternativ med mindre hörnsoffa eller soffa med schäslong.

BADRUM: Helkaklat badrum som går i grått och vitt. Duschhörna med glasväggar. Möjlighet att installera tvättmaskin och torktumlare (jag har kombimaskin)

HALL: Bra förvaring då det finns inbyggda garderober med skjutdörrar. Det finns även hatt/ klädhylla direkt när man kommer in i lägenheten. Grått kakelgolv i hela hallen.

BALKONG: 11 kvm balkong helt utan insyn och sol hela dagen! Jag har en loungedel och ”matbord med stolar” som har plats för 4 personer. Det är tak på balkongen vilket gör att man även kan sitta ute när det regnar. Utsikten är fantastisk och komplimangerna från alla som hälsar på haglar 😊

ÖVRIGT: Det är enkelt att få tid i tvättstugan som ligger i samma hus om man inte vill ha egen tvättmaskin. Förråd finns i huset mitt emot som är ganska stort. Garage finns plan -1 (kö gäller) men jag fick min plats efter en månad. Annars är det enkelt att hitta parkering i närheten av lägenheten. Tvärbanan ligger 3 minuters promenad från bostaden, och vill du shoppa finns Sickla köpkvarter med ca. 10 minuters gångavstånd. Badstrand finns även i Sickla och tycker du om att åka skidor så ligger en skidbacke ett stenkast bort. Nära till matbutiker som finns både i Sjöstaden och även i Sickla. Allt med gångavstånd. Det är knäpptyst i lägenheten och inte lyhört! Det finns grovsoprum i porten bredvid och cykelrum/ barnvagnsrum på plan -1.

Svarar jag inte direkt på mail beror det på att det är många som mailar och jag tar alla mail i turordning. Jag fönstershoppar inte utan om vi har grön kedja så förväntar jag mig att vi går vidare med visning

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Områden
Tresiffriga postnummerområden
111, Norrmalm / Gamla Stan
112, Kungsholmen / Essingeöarna
114, Östermalm
115, Östermalm / Gärdet / Djurgården
120, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad
172, Sundbyberg, innerstad
Stadsdelar
Vasastan, Stockholm
Södermalm, Stockholm
I området
Restauranger
Lugnet Bar & Restaurang
Skeppsmäklargatan 5
Fröjdas Restaurang
Skeppsmäklargatan 5
Skolor och barnomsorg
Båtbyggaren Förskola
Båtbyggargatan 19
Emil och Emilia AB
Rorgängargatan 18
Affärer
ICA Nära Henriksdal
Henriksdalsringen 117
Coop Konsum
Lugnets Allé 21
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej
Svarar vanligtvis inom en timme

Som medlem i Lägenhetsbyte får du också en månad gratis med Sveriges smidigaste hemförsäkring.

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis