Nacka, Nacka

Helgesons väg 1

1 mot 1

2 rum ∙ 56 kvm ∙ Vån 1

8 600 kr/mån

Annonsnummer: 1063987

Balkong

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Skandia

Jag är mycket seriös med ett byte till "andra sidan stan" och öppen för förslag, kontakta mig gärna även om din inte är exakt vad jag söker, dock är jag inte intressearad av; icke nyligen byggda/renoverade lägenheter, "utsatta områden" längre körtid till Arlanda än 30 minuter och 4 mil, ettor.
Lägenheten ligger i fina, lugna Nacka med härlig natur och vatten nära. Kommunikationer in till stan är nästan konstanta med 4 minuters promenad till bussen och ca 15 minuter gång till tvärbanan är denna bostad belägen mitt mellan Nacka forum och Sickla köpkvarter.
Huset är renoverat 2010 med två förråd i källaren, där finns även rejäl tvättstuga med gott om tider, cykelförråd, barnvagnsförråd samt viss sortering som nu är i färd med att förnyas. Om ca 5 år (påstår dem) så kommer t-banan hit.
Parkering på gatan eller hyr en plats av fastighetsägaren (finns el-platser). I fastigheten är det höga krav på ordning och grannarna är väldigt tysta och lugna.
Ingen hiss, men ligger endast en trappa upp. Lägenheten har stora rum som är kvadratiska och lätta att inreda;
Vardagsrum är rejält och lite mer avlångt med utgång till balkong som har utsikt över innegård.
Hall; Avlång hall med stor och djup garderob.
Kök är relativt nytt (2010) med en väl fungerande spis, samt diskmaskin som kan lämnas (skåpet står i källaren annars och kommer monteras tillbaka), dämpade lådor och kyl/frys i standard mått.
Badrummet ser mindre ut på bilden än vad det är, men också för jag valt att montera in tvättmaskin, denna kommer tas med om nödvändigt för mig då jag avskyr tvättider.
Sovrummet är rejält med två enorma garderober med tillhörande överskåp som bara dem är stora nog för att sova i.
Du får gott och väl plats med stor dubbelsäng.
Du bor rakt ovanför cykelrum som är både bra och dåligt, du har ingen som stör nedanför, däremot kan golvet bli lite kallt på vintern varför jag valde att lägga in mattor från Rusta på golvet vilket är lite synd då golvet är väldigt fint.
Mycket bra hyresvärd som verkligen satsar på området, vi har EM som fastighetsskötare vilka har kontor i kvarteret bredvid och är blixtsnabba att komma vid eventuella problem.
Jag letar bekväma, lugna områden (precis som Nacka) och är heller inte intresserad av långsamma och utdragna processer som inte är här för aktiva handläggningar. Jag har arbetsplats Arlanda och det är därför jag flyttar om jag hittar rätt. Nacka är fantastiskt och jag sitter inte i sjön, men med det sagt har jag en stor önskan att bo mer "lämpligt" för min arbetsplats.
Jag har hellre en konversation för mycket än missar en bra bostad, så hör av dig om du vill. Jag kan dock säga att alla områden som har mindre smickrande rykten kommer väljas bort direkt, jag uppskattar lugn och ro och kommer lusläsa om områderna om en process inleds. Efter 30 år inom rättsväsendet så är jag rätt less på vissa delar. :)
För att detta ska genomföras måste du/ni vara seriösa och inga "kul att titta". Mina önskemål kan vara flexibla utom i kvadratmeter, P-platser och typ av område.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Alternativt önskemål
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Restaurang Tang'S AB
Finntorpsvägen 3
Pizzeria Järla
Värmdövägen 106
Skolor och barnomsorg
Skrattegi förskolor Gröna Huset
Ryssviksvägen 3
Förskolan Leklabbet Personalkooperativ Ek för
Alphyddevägen 17
Affärer
Gallno AB
Siroccogatan 7
ICA Kvantum Sickla
Siroccogatan 4
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Intresserad
Inte intresserad
Svarar vanligtvis inom 6 timmar

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis