Trosa,

Vinkelgatan 2

1 mot 1

4 rum ∙ 100 kvm ∙ Bottenvåning

13 707 kr/mån

Annonsnummer: 1065278

Hiss

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Conventor

En fin lägenhet med uteplats där man kan vila i lugn och ro och där glada barn kan självständigt leka.

Lägenheten är 100 kvadratmeter och byggdes år 2017. Den inkluderar fyra rum, ett badrum innehållande toalett, duschkabin och ett separat WC-rum, två klädkammare/walk in closets samt ett kök med anslutande matsal.
I köket finns kyl och frys.
Lägenheten har också en diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare som vi betalar ytterligare 335 kr för. Detta är mer bekvämt för oss. Om man inte vill kan man naturligtvis ha sin egen utrustning och slippa betala denna summa. Utöver hyran betalar vi även för el och varmvatten.

Till lägenheten tillhör ett förråd, med 4,4 kvadratmeter och P-plats (hyreskostnad 127 kr).

Lägenheten har separat ingång genom den trevliga uteplatsen som är cirka 57 m2 (cirka 47m2 gräsmatta och cirka 10m2 betongplattor). Sydvästläge, mest sol från ca 14.00 till 18.00.

På uteplatsens betongplattor ryms det ett stort bord med sex stolar. För närvarande hänger det ett solsegel för när man vill äta ute i skuggan på eftermiddagen.
På gräsmattan skulle man om så önskas kunna ställa en studsmatta och/eller plantera blommor och örter. I nuläget har vi vindruvor, jordgubbar, smultron, hallon, gräslök, oregano, mynta, lavendel, tulpaner, krokusar och påskliljor.

Trosa är en mysig ort, lokaliserad längst östkusten av Östersjön i Södermanland. Området är väldigt lugnt och vi känner att vi bor i trygghet och nära naturen. Det är en fantastisk plats för barn.

I Trosa finns det grundskolor, förskolor, restauranger, kaféer, ett bibliotek, en sporthall och sportplatser, stränder. I närheten av bostaden finns det följande; en sushibar, ICA Kvantum Trossen, minigolf, tennisbanor, en skidbacke med en lift. Det finns flera busstoppar av Södermanlands trafik, Trosa Liljeholmsbuss samt Trosa-Vagnhärad tågbus. Från Trosa finns det en god kommunikation till orten Vagnhärad. Det är ungefär sex och en halv kilometers resväg. Där finns det tågstation och möjlighet att åka mot Stockholm eller Norrköping med Mälartåg. I Vagnhärad finns också ICA Vagnhärad, Hemköp, sporthallar och badhus Safiren. Genom orten passerar även motorvägen E4.

Vi har bott här i sex år nu och är mycket nöjda. Vi vill flytta eftersom en av oss arbetar på andra sidan av Stockholm och den andra av oss studerar i Uppsala.

Ursäkta eventuella stavfel, vi är ursprungligen från Polen.

Läs mer om bostaden

Är du intresserad av ett byte?
I området
Kollektivtrafik
Buss
Teologen (53 meter)
Tåg
Vagnhärad (5513 meter)
Restauranger
Restaurang W
Nyängsvägen 23 (532 meter)
Hannah Hermanssons Café
Torget 3 (1093 meter)
Skolor och barnomsorg
Siken Daghem Förskola Fritidshem
Boställsgatan 1
Skeppet Daghem Förskola Fritidshem
Skolgatan 10 (928 meter)
Affärer
Trosa Berg & Strand AB
Bråtagatan 1 (537 meter)
Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Alternativt önskemål
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis