Hjorthagen, Stockholm

Hårdvallsgatan 32

1 mot 1

3 rum ∙ 90 kvm ∙ Vån 6

17 442 kr/mån

Annonsnummer: 1065461

Balkong
Hiss
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Svenska Bostäder

Unik hörnlägenhet i Norra Djurgårdsstaden med penthousekaraktär och solig terrass

Högst upp i fastigheten på plan 6, mycket ljus lägenhet med tre rum och kök på 89 kvm. Lägenheten har en underbar avlång terrass på nästan 40 kvm mot väster, med eftermiddags- och kvällssol hela sommaren. Här finns plats för flera sittavdelningar, växter, planteringsbänkar mm. Vi har ändrat möblering över åren (se bilder) och installerat en skärmvägg/vindskydd i den bredaste delen. Varma sommarnätter kan man t o m sova ute. Bilden med röd julbelysning visar hela terrassen och våningen.

Lägenheten är på 89 kvm, jag skrev 90 kvm i bostadsbeskrivningen för att inte missa intressenter med 1 kvm. Lägenheten har öppen planlösning med ett stilrent kök öppet mot en stor matsals- och vardagsrumsyta. Köket har spis med induktionshäll, inbyggd diskmaskin, micro och avfallskvarn. Det finns ett stort sovrum med garderobsvägg och separat klädkammare med fönster, som kan användas som litet arbetsrum eller barnkammare, ett mindre trekantigt sovrum, ett helkaklat badrum med klinker på golvet och badkar (möjlighet att göra om till dusch, glasväggar finns för montering), handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Snygg parkett med breda plankor i alla rum. Lägenheten har ljudisolerade fönster i tre väderstreck: öster, väster och norr. Fotona ger inte lägenheten rättvisa, jag är ingen bra fotograf och vill inte luras med vidvinkel och proffsfotograf :-). Stora sovrummet genomgår nu ommöblering och är tyvärr inte presentabelt för foton.

Garageplatser finns att hyra under huset. Ett lägenhetsförråd tillhör lägenheten finns i källaren och en rymlig gemensam tvättstuga med torkskåp och mangel finns på innergården. Innergården är välskött och har sittplatser och grillar. Sopsug/nedkast finns utanför porten och ett stort källsorteringsrum finns i grannhuset.

Värme och vatten ingår i hyran. Supertrevliga grannar, mycket bra hyresvärd och fastighetsskötare.

Lugn och grön stadsdel med härliga naturområden, perfekta för hundpromenader eller motion. Matbutiker finns nära: några minuters promenad till Hemköp, Coop, Systemet och Apoteket. Toppen vårdcentral i närheten. Bra restauranger och caféer.

Busshållplats Jaktgatan finns precis utanför porten. Jättebra bussförbindelser (buss nr 6, 54 och 75) till city och Fältöversten: 5 minuter till Fältöversten, 12 minuter till Stureplan, 13 minuter till Odenplan. Gångavstånd till tunnelbanestation Ropsten (röd linje).

Flera förskolor i närheten, en finns i samma kvarter. Nybyggd skola och idrottshall i området.

Vi älskar lägenheten, men behöver byta till billigare pga ändrade förhållanden.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Alternativt önskemål
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Nattklubb Klubbmera
Storängsgatan 23
Restaurang Mera Bar - Ännu Mera
Storängsgatan 23
Skolor och barnomsorg
Sandön
Älgpassgatan 8
Rödeken Förskola
Högviltsgatan 14
Affärer
Hemköp Djurgårdsstaden Sthlm
Storängskroken 14
Coop Nära
Artemisgatan 17
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Intresserad
Inte intresserad

Som medlem i Lägenhetsbyte får du också en månad gratis med Sveriges smidigaste hemförsäkring.

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis