Råcksta, Vällingby

Ramselegatan 37

1 mot 1

5 rum ∙ 104 kvm ∙ Bottenvåning

9 826 kr/mån

Annonsnummer: 1066068

Balkong
Badkar
BRF
Blivande BRF

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Brf Långseleringen

Grönklassat tidstypiskt och unikt hyresrättsradhus från 1952 i Råcksta/Vällingby - i dag fyra rum men går att göra om till 6:a.

Har du drömt om att bo i hus? Ha tillgång till trädgård med plommonträd, björnbär, smultron, blåbär, blommor som slår ut från maj - september? En stor utealtan där du kan sola, grilla, lyssna på fågelsång, njuta av stillheten och ändå bara vara 15 minuters bilfärd från stan? På cirka 30 minuter är du i stan om du åker t-banan.

Jag bor i ett hyresrättsradhus i 50-talsförorten Råcksta, alldeles vid Vällingby. Det finns näst intill inga hyresrättsradhus kvar. Så detta är en unik möjlighet att byta till dig en 50-talspärla.

Många originaldetaljer finns från 1950-talet. Huset är i två plan. Trädgårdar finns på fram och baksidan. En mängd fruktträd, rabarber, svartvinbär, björnbär med mera gör att du enkelt kan hämta din egen frukt.

Altan och gräsmatta i sydvästläge. Området är lugnt med lekplats 50 meter bort. Huset ligger bäst till uppe på en kulle och från övervåningen ser man långt. Radhuset ligger vid en återvändsgränd så ytterst lite biltrafik. Gratis parkering. Åtskilliga barnfamiljer i området. Men även äldre som bott här länge för att fortsätta njuta av närheten till stan och lugnet.

Stambytt för cirka sju år sedan. I vardagsrummet fanns tidigare ett rum som kan göras om till sovrum. Köket har jag öppnat upp och där kan också delas av till ett rum. Utmärkt förvaringsutrymme. Stora garderober samt en stor walk in closet. Dessutom finns en matkällare. Under huset finns en rymlig källare.

Bodde tidigare i Vasastan men när barnen var små ville vi inte bo bland asfalt och bilar. Här är nästan som på landet. Har bott här i 13 år, barnen är större, därför letar jag lägenhet i innerstan.

De flesta radhusen i föreningen är bostadsrätter. Vill du kan du köpa hyresrätten för 10 procent rabatt på marknadspriset. Bra värd som är Brf Långseleringen. https://www.langseleringen.se/

Sex minuters promenad till t-banan. Vällingbyskolan ligger några minuters promenad bort. Många matbutiker i närheten. Vällingby ligger cirka nio minuters promenad bort.

Ett unikt tillfälle till ett fantastiskt boende.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Restaurang Tunet
Råckstavägen 28
Restaurang My Linh
Vällingbyvägen 135
Skolor och barnomsorg
Skorstenen Förskola
Gudmundrågatan 12
Förskola Njurundagatan 10-12
Njurundagatan 10
Affärer
Adams Mat Butik
Multrågatan 58
Tuk Tuk Management AB
Söderberga Allé 4
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej
Svarar vanligtvis inom 1 dag

Som medlem i Lägenhetsbyte får du också en månad gratis med Sveriges smidigaste hemförsäkring.

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis