I en bytesprocess:  Annonsören kan ha längre svarstid än vanligt.

Malmö, Skåne län

Norra Skolgatan 18

1 mot 1

3 rum ∙ 77 kvm ∙ Vån 5

8 344 kr/mån

Annonsnummer: 1070503

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Stadsbostäder

I ett rött tegelhus på Norra Skolgatan 18 finns den här underbara hörnlägenheten med ett ljusinsläpp som får växter att växa!

Nära till Triangelns station och köpcenter, flertalet matbutiker, Systembolaget, gym, restauranger, bio, Möllan - allt!

I mars 2022 blev alla väggar vitmålade, trägolv i sovrum och vardagsrum slipades, ny mörkgrå ”betongliknande” plastmatta i hall och kök samt målade köksskåp, dörrar, fönster, element etc.

Hallen är lång med fyra garderober och gott om plats för en stor hallmöbel eller två!

Det stora sovrummet ligger direkt till höger när man kommer in genom ytterdörren. Första stegen in till sovrummet är genom en liten korridor (så brukar jag beskriva det). På höger sida finns en dörr in till en rymlig klädkammare inredd med klädstänger, hyllor och krokar. Ett par steg framåt finns ett stort ljust sovrum med plats för stor dubbelsäng, garderob eller byråer. Stora fönster och dörr ut till den inglasade balkongen!

Nästa dörr till höger i hallen leder in till det andra sovrummet som är mindre än det första. Bra ljusinsläpp från stort fönster.

Den sista dörren till höger i hallen leder in till det stora rymliga ljusa köket! Här finns det rejäla köksskåp, lådor, skafferi och gömställen för allt som kan tänkas behövas i ett kök. Det finns plats för matbord eller extra arbetsyta. Kombinerad kyl och frys, relativt ny ugn/spis som är super. Dessvärre ingen diskmaskin men tror det går att koppla in en sån där minivariant om önskas!

Dörren till vänster i hallen leder till det stora vardagsrummet. Här finns det oändliga möjligheter att inreda tack vare den stora ytan. Enorma fönster längs ena kortsidan och dörr ut till rymlig balkong. Stort fönster på ena långsidan!

Badrummet som ligger mellan kök och vardagsrum blev renoverat i samband med stambyten för ett par år sedan. Golvet är i mörkgrått kakel och väggarna i vitt med partier av samma grå som golvet. Dusch med glasdörrar, badrumsskåp, wc och handdukstork. Finns plats för mer förvaring!

I källaren finns två tvättstugor med torkrum som är enkelt att få tid till. I källaren finns även cykelförråd och garage (separat köplats).

Stort soprum med källsortering.

På vinden finns förråd.

Stor innergård med möjlighet för barn att leka.

Den här hörnlägenheten är väldigt unik med tanke på den låga hyran (hyran avser 2022, förhandlingar är inte klara). Två balkonger varav en är inglasad och kan användas som ett extra rum delar av året. Femte våningen med fantastisk utsikt!

Anledningen till önskat byte beror på att jag och min partner bestämt oss för att inte längre bo tillsammans och därför söker jag en 2a i stan med lägre hyra!

Ursäkta stökiga bilder (vi hann aldrig bli färdiga i lägenheten innan det blev dags att flytta)!Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
The More Hotel Mazetti
Norra Skolgatan 24
Restaurang Rebell
Friisgatan 8
Skolor och barnomsorg
Monbijouskolan
Monbijougatan 2
Korpens förskola
Spångatan 7
Affärer
Lidl
Spångatan 11
Lilla Ostaffären Malmö
Spångatan 5
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej
Svarar vanligtvis inom 2 dagar

Som medlem i Lägenhetsbyte får du också en månad gratis med Sveriges smidigaste hemförsäkring.

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis