Skarpnäcks Gård, Skarpnäck

Pilvingegatan 17

1 mot 1

4 rum ∙ 76 kvm ∙ Vån 1

7 455 kr/mån

Annonsnummer: 1075496

Balkong
Hiss
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Stockholmshem AB

Vår lägenhet ligger på Skarpnäcks mysigaste gård! Gillar man gemenskap så finns två portar bort kollektivhuset Tre Portar som vi även delar gård med. Möjligheter att gå med som extern medlem finns och då kan man ta del av ett fungerande matlag, ateljé, gästrum, kuddrum och lekrum för barn, snickerirum. Detta är såklart valfritt då det är en helt vanlig lägenhet i en vanlig trappuppgång men det har varit ett stort plus för oss genom åren och bidrar till en levande och trivsam gård med lekande barn och glada grannar. I vår trappuppgång bor hjälpsamma, trevliga och skötsamma grannar. 30 sekunder till ica.

Skarpnäck är fantastiskt! Fina grannar och stort engagemang hos folk som bor här, närhet till flaten och dess badmöjligheter samt gångavstånd till Nackareservatet! Ett levande och aktivt kulturhus med kulturskolan osv. Vi har bott i flera söderförorter men Skarpnäcks gemenskap slår allt annat. Kollektivtrafiksmöjligheterna är väldigt bra med tunnelbana och flera andra busslinjer.

Lägenheten är en 3a på 69 kvm på pappret. Detta exklusive förråd men då förrådet ligger inne i lägenheten är den totalt 76 kvm vilket innebär att det i praktiken blir en liten 4: a. Förrådet har fönster och är i dagsläget inrett som GÄSTRUM.

Hyran ligger endast på 7455: - och vi har gjort en hel del själva med lägenheten, såsom nya ytskikt, nytt badrumsskåp, nya köksluckor, nya golv osv utan att det har lagts på hyran.

I det STORA SOVRUMMET har vi satt upp en ”halvvägg” för att barnen ska kunna få ett varsitt eget utrymme. Denna kan enkelt tas bort och blir då ett stort sovrum med fransk balkong ut mot gatan. Det andra sovrummet vetter även det ut mot gatan och närheten till ICA är ett stort plus.

I BADRUMMET finns plats för tvättmaskin och utöver det finns ett badkar för den som gillar bad.

KÖKET har en stor kyl och en stor frys och här har vi lagt eget trägolv i ek och lackerat om skåpsluckorna. Plats finns för ett rejält bord och stolar, eller som vi har, en stadig kökssoffa. Härifrån blickar man ut över både balkong och gård vid middagen. Ny kyl och frys kan fås 2024 utan kostnad eller pålägg på hyra.

Den rymliga BALKONGEN vetter mot gården och här kan man sitta ett sällskap i kvällssolen och äta. Vi har stormtrivts i lägenheten och på gården samt i området och vill egentligen inte flytta på oss men på grund av att vi har tre barn som bara blir större och större behöver vi större yta.


Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Kollektivtrafik
Buss
Skarpnäcksparken (183 meter)
Tunnelbana
Skarpnäck (443 meter)
Restauranger
Nathalies Resturang
Pilotgatan 11 (539 meter)
Restaurang Piloten
Pilottorget 4 (554 meter)
Skolor och barnomsorg
Förskola Mumindalen
Flyglärargatan 10 (72 meter)
Förskolan Akvarellen
Skarpnäcks Allé 30 (110 meter)
Affärer
T h Globalfisk
Segelflygsgatan 37 (359 meter)
Coop Skarpnäck
Pilotgatan 18 (539 meter)
Är du intresserad av ett byte?
Svarar vanligtvis inom 11 timmar

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis