Skarpnäcks Gård, Skarpnäck

Pilvingegatan 17

1 mot 1

4 rum ∙ 76 kvm ∙ Vån 1

7 116 kr/mån

Annonsnummer: 1075496

Balkong
Hiss
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Stockholmshem AB

Vår lägenhet ligger i en lugn trappuppgång med trevliga hjälpsamma grannar. Gillar man kollektivliv så finns två portar bort kollektivhuset Tre Portar som vi även delar gård med. Möjligheter att gå med som extern medlem finns och då kan man delta i matlaget, använda ateljén eller kanske bada bastu osv. Stort plus är då översikten av gården där gemensamma grillkvällar och lek är dagliga inslag. Detta är såklart valfritt då det är en helt vanlig lägenhet i en vanlig trappuppgång men det har varit ett stort plus för oss genom åren och bidrar till en väldigt levande gård.


Lägenheten är en 3a på 69 kvm på pappret. Detta exklusive förråd men då förrådet ligger inne i lägenheten är den totalt 76 kvm vilket innebär att det i praktiken blir en liten 4: a. Förrådet har fönster och är i dagsläget inrett som gästrum. Därav har jag klickat i 4rok för att inte missa byten.

Hyran ligger endast på 7116: - och vi har gjort en hel del själva med lägenheten, såsom nya ytskikt, nytt badrumsskåp, nya köksluckor, nya golv osv utan att det har lagts på hyran.

I det stora sovrummet har vi satt upp en ”halvvägg” för att barnen ska kunna få ett varsitt eget utrymme. Denna kan enkelt tas bort och blir då ett stort sovrum med fransk balkong ut mot gatan. Det andra sovrummet vetter även det ut mot gatan och närheten till ICA är ett stort plus.

I badrummet finns plats för tvättmaskin och utöver det finns ett badkar för den som gillar bad.

Köket har en stor kyl och en stor frys och här har vi lagt eget trägolv i ek och lackerat om skåpsluckorna. Plats finns för ett rejält bord och stolar, eller som vi har, en stadig kökssoffa. Härifrån blickar man ut över både balkong och gård vid middagen.

Den rymliga balkongen vetter mot gården och här kan man sitta ett sällskap i kvällssolen och äta. Läget en trappa upp skänker möjlighet att heja på förbipasserande grannar samtidigt som den ligger privat.
Vi har trivts superbra i lägenheten och på gården samt i området och vill egentligen inte flytta på oss men på grund av att vi har tre barn som bara blir större och större behöver vi större yta.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Nathalies Resturang
Pilotgatan 11
Restaurang Piloten
Pilottorget 4
Skolor och barnomsorg
Förskola Mumindalen
Flyglärargatan 10
Deltidsförskola Viggen
Skarpnäcks Allé 30
Affärer
T h Globalfisk
Segelflygsgatan 37
Coop Nära
Pilotgatan 18
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Intresserad
Inte intresserad

Som medlem i Lägenhetsbyte får du också en månad gratis med Sveriges smidigaste hemförsäkring.

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis