Noltorp, Alingsås

Jasmingatan 33b

1 mot 1

3 rum ∙ 83 kvm ∙ Vån 1

7 960 kr/mån

Annonsnummer: 1075735

Balkong
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Nefast AB

Fin stadsnära lägenhet i naturskönt läge

* Fri parkering
* Egen ingång
* Bra planlösning
* Balkong
* Utsikt över skog
* Möjlighet att hyra garage
* Sjönära

Mycket trevlig och rymlig 3 r-o-k med balkong och egen ingång. Bra planlagd lägenhet med avskilda rum med stora fönster och gott ljusinsläpp. Balkong med förmiddagssol och två dörrar, en från större sovrum och en från vardagsrum. Stort kök med plats för matbord. Rymligt vardagsrum med plats för middagsbord, soffplats, TV, plats för projektor mot vit vägg. Walk-in garderob finns med extra hyllor för god förvaring. Det stora sovrummet har flera stora fasta garderober. Badkar i badrummet och plats för tvättmaskin och torktumlare. Finns även bra fungerande tvättstuga med torktumlare och torkrum. Egen ingång med hall och förråd. Förrådet går att använda som både förråd och mindre distanskontor. Lägenheten nås genom en trappa från hallen, utsikten är god i lägenheten och insyn obefintlig p.g.a detta. Utsikt med träd åt alla håll

Mycket god eftermiddagssol på framsidan där eget mindre bord med stolar kan placeras. Även gemensamma sittplatser finnes på gården där man kan också kan grilla. Cykelställ strax utanför den egna ingången. Det finns även cykelskjul med tak och gemensamt cykelförråd i källaren. Eget större källarförråd om 4x3 m. Skogen inpå knuten, sjön Mjörn ligger på 5 min promenadsavstånd med badmöjligheter och flera fina stigar och områden för rekreation/motion och lek. En mycket trevlig grillplats med utsikt över sjön och skogen ligger endast 3 min promenad upp i skogen. Lägenheten passar alla, mycket barnfamiljer bor här samt äldre par. Det finns en god kultur av att umgås med grannar på gården om så önskas. Flera lekplatser finns i området samt pulkabackar (Alingsås bjuder på snö på vintrarna).

Nolhaga parken, stadens pärla, ligger 10 min bort med cykel längs mycket fina cykelvägar. Förskolan Tegelslagaren, ansedd som en av de bästa i staden är på 5 min cykelavstånd längs cykelväg. Noltorpsskolan är den närmsta låg- mellanstadieskolan, den har genomgått en stor renovering som färdigställdes i december förra året. 3 min bil/10 min cykel till vårdcentral, två olika mataffärer, affärscenter. Alströmergymnasiet ligger strax brevid mataffärer. 8 min med bil/15 min med cykel till Alingsås stationen med goda pendlingsmöjligheter, direkttåg till Göteborg på 27 min. Buss 1 från Kvartsgatan till Alingsås station tar 12 min, hållplatsen ligger 3-4 min gångavstånd. Buss 560 från Keramikgatan till Alingsås station tar 6 min, hållplats 4 min gångavstånd.

Fri parkering. Möjlighet att hyra garage. Värme och varmvatten är inkluderat i hyran. Hyran avser 2022 nivå. Fastigheten är uppförd på 1990-talet.


Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Hs Sambandh
Franska Gatan 18
Trattoria Momenti Liberi
Västra Ringgatan 7
Skolor och barnomsorg
Förskolan Tegelslagaren
Tegelbruksgatan 35
Apelsinens Förskola
Säterigatan 122
Affärer
Coop
Kungegårdsgatan 1
Nya Vestkustens Fiskaffär
Nygatan 5
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Intresserad
Inte intresserad

Som medlem i Lägenhetsbyte får du också en månad gratis med Sveriges smidigaste hemförsäkring.

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis