Hagalund, Solna

Förvaltarvägen 11

1 mot 1

3 rum ∙ 66 kvm ∙ Vån 1

7 893 kr/mån

Annonsnummer: 1083964

Balkong
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Signalisten

2023 års hyra är angiven.

Området är centralt beläget i utkanten av Frösunda. Här finns goda kommunikationer, endast ett stenkast till pendeltåg, buss och tvärbana. Tunnelbanan håller på att byggas närmare. Det tar 7 minuter till city med pendeltåg. Max tio minuters promenad till Westfield Mall of Scandinavia.
Det är mest barnfamiljer och äldre personer som bor här så det är lugnt och aldrig stökigt.

På promenadavstånd finns härliga Hagaparken. Det är också nära till Råstasjön och bortom den ligger Lötsjön där det finns parkområden och ett utegym.

Huset är byggt på 50-talet och har fyra våningar, 8 lägenheter i varje trappuppgång. På baksidan av huset finns en gård med en enkel lekplats, en grillplats samt flera platser att sitta vid.

Borådet bjuder ganska ofta in till träffar/aktiviteter för de boende och bjuder då på enklare mat.

Det finns en borådslokal i området som man kan låna.

En bra miljöstuga finns det också som används flitigt där man kan källsortera och slänga mindre grovsopor.

Signalisten är en tillgänglig hyresvärd som har fixat allt jag har bett om och det fungerar bra med bovärden.

Bredband/IT: Fiber är draget och man kan välja mellan leverantörerna Bredband2 och Telenor.

TV: förberett för Comhem.

Lägenheten är ljus och välplanerad. Den ligger en våning upp (nås via trappor, ej hiss) och är utrustad med säkerhetsdörr. Fönster åt söder och norr. Balkong i söderläge och mot gården.

Hallen grenar ut till samtliga rum. Här finns en platsbyggd garderob, ett städskåp och två mindre överskåp.

I det större sovrummet har jag en 160-säng men en större än så får plats om rummet vore normalt möblerat (har tryckt in ett par möbler för många från vardagsrummet pga att jag har placerat ett gym där). Fönster mot gården.

Utanför sovrummet finns en liten avgrening från hallen med ett platsbyggt linneskåp, överskåp, skåp för tvättkorg samt en rymlig klädkammare.

I det något mindre sovrummet får det idag plats med en 140-säng, ett stort skrivbord (160 cm) och en stor gamingstol. Det går förstås att få plats med mycket mer om möblerna är i storleken mindre. Här finns två platsbyggda garderober och överskåp. Fönster mot gatan.

Vardagsrummet är stort och golvet är i parkett. Jag har tryckt in ett multigym och en crosstrainer här så det ser lite trångt och tråkigt ut men det var rymligt och fint innan jag fick den idén. :)
Fönster och balkong mot gården. På balkongen kan man under sommaren sitta och njuta i solen från tidig förmiddag till ca kl 18.

Köket är stambytt omkring år 2010 och har plats för ett matbord och 4-6 stolar beroende på bordets storlek. Det är förberett för diskmaskin. Fönster mot gatan.

Badrummet är litet men rymmer ett badkar och en liten tvättmaskin. Badkaret kan tas bort om man vill men hyresvärden sätter då inte in en duschkabin. Väggarna är kaklade och målade och golvet är i klinker.
Det är som sagt förberett för tvättmaskin i badrummet men om man tycker att det blir för trångt så finns i stället tillgång till tvättstugor.

Hyresgästen erbjuds underhåll av lägenheten med vissa fastställda tidsintervaller. Det finns också möjlighet att, mot en viss engångskostnad, tidigarelägga underhåll inom det hyresgäststyrda underhållet. Du kan få slipning av parkett samt nytt plastgolv, nya tapeter eller målning av väggar, tak och skåp.

I källaren finns ett väldigt stort och rymligt källarförråd samt plats att förvara cyklar och barnvagnar. Här finns också ett skyddsrum och en tvättstuga. Är det fullbokat i denna tvättstuga kan man boka tvättid i två närliggande hus. I ett av de närliggande husen finns också en grovtvättstuga där man kan tvätta sina mattor.

Jag trivs väldigt bra i denna lägenhet där jag har bott i 11 år. Jag hade kunnat bo här i lika många år till men vill flytta närmare min pojkvän då vi har svårt att få till ett gemensamt boende inom de närmaste åren. Jag har inte bråttom härifrån utan väntar på bytet som förenklar min vardag.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Bro-Wi Grillen AB
Rättarvägen 1
Restaurang Wok N Roll
Hagalundsgatan 19
Skolor och barnomsorg
Hagalunds öppna förskola
Hagalundsgatan 33
Hagalunds Förskola
Hagalundsgatan 26
Affärer
Coop Vasalund
Södra Långgatan 27
Hemköp Frösunda Boulevard
Gustav III:s Boulevard 47
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Intresserad
Inte intresserad
Svarar vanligtvis inom 12 timmar

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis