Västra Frölunda, Västra Götalands län

Rundradiogatan 14B

1 mot 1

2 rum ∙ 56 kvm ∙ Vån 2

5 818 kr/mån

Annonsnummer: 1086095

Balkong
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Poseidon AB

Vänligen lämna intresseanmälan enbart om du är seriös med ett ev. byte och inte bara vill samla på matchningar i evigheter tack. =)

Ljus, mysig och rymlig 2:a i Järnbrott byggd på 1950-talet med närhet till Frölunda torg med det mesta man kan önska sig (matbutiker, shopping m.m) och kommunikationer därifrån, samt även ca 5 min promenadavstånd från två spårvagnshållplatser där 8:an, 1:an och 7:ans spårvagn går. Det tar ca 20 min att åka till Korsvägen, 15 min till Järntorget och ca 30 min till Centralstationen med spårvagn.

Lägenheten har separerade luftiga rum med rundgång och bra förvaringsmöjligheter. Sovrummet har två stora garderober, tre mindre förvaringsskåp ovanför och ett linneskåp.
Det får plats en större säng och två nattduksbord. Det finns även en mindre garderob i hallen. Lägenheten har en rymlig balkong i söderläge, fin utsikt och grönska utanför, samt en gemensam uteplats/grillplats på baksidan. Säkerhetsdörr finns.

Köket är enkelt, avlångt, i bra skick och har bra med utrymme för matlagning och känns inte trång. Ny kyl och frys i år. Diskmaskin går att få installerat av hyresvärden för en liten summa (ca 200 kr). Parkettgolv finns i vardagsrummet och i hallen. Linoleummatta finns i kök och sovrum.

Tapeterna är genomgående vita i lägenheten förutom i ett hörn av köket där det är vitt med trädstammar på. Nya tapeter sedan 2018. Det får plats ett köksbord och stolar i köket. Lägenheten har ett mindre vitkaklat badrum med badkar och vita klinkers.

Lägenheten är kopplad till ITUX-nätet med öppen fiber.

Till lägenheten finns även ett vindsförråd och förråd i källaren under huset. Tvättstugan finns i huset och jag har aldrig haft problem med att få tider. Det finns även ett bra torkrum och mangelrum i tvättstugan/källaren. Cyklar kan ställas i källaren eller utanför entren.

Lägenheten ligger i ett mysigt, vackert och lugnt område omgiven av grönska och skogspartier som är mysiga att promenera omkring i. Det är luftigt mellan husen och det känns inte instängt att bo här.
Det finns odlingslotter precis utanför som man kan ansöka om samt återvinning/ sopstation i närheten av lägenheten.

Området är idealiskt för barnfamiljer och har varken högljudd trafik eller mycket aktivitet. Det finns parkeringsplatser utanför och runtomkring i området, både för gäster och att hyra för ca 500kr/ mån som man kan ansöka om.

De flesta som bor här är äldre eller barnfamiljer och grannarna är trevliga, lugna och hjälpsamma.

Det finns en en lekprats bredvid lägenheten och omkring i området samt en större park (Positivparken) i närheten. Det finns även en förskola och grundskola precis i närheten av huset.
I närheten ligger även Ruddalen med sitt idrottscentrum och fina promenadstråk. Sisjön med sina butiker och badplats är ca 10-15 min bort med bil.

Angiven hyra avser 2023 års hyresnivå.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Grönström
E A Rosengrens Gata 17
La Patata HB
Lilla Marconigatan 15
Skolor och barnomsorg
Kooperativa Förskolan Valen Ekonomisk Förening
Tunnlandsgatan 20
Förskola Valen
Tunnlandsgatan 20
Affärer
LiDL
Distansgatan 40
ICA Kvantum Frölunda
Radiovägen 5
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Intresserad
Inte intresserad
Svarar vanligtvis inom 6 timmar

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis