Mariehäll, Bromma

Pippi Långstrumps gata 20

1 mot 1

3 rum ∙ 70 kvm ∙ Vån 1

11 700 kr/mån

Annonsnummer: 1086916

Hiss

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Stockholmshem

Obs! Jag är seriös med byte och ber dig att bara markera intresse för min lgh om du också är aktiv i ditt sökande. Tack! 🙂

------

En fin 3:a på 68 kvm (avrundat till 70 kvm för att inte missa ev. matchningar), byggår 2012, med öppen planlösning belägen i det mysiga och barnvänliga Annedal, Bromma. Den exakta hyran är 11.730:- och avser år 2024.

Lägenheten:
Lägenheten har öppen planlösning och ligger ca 1,5 trappa upp med en rymlig hiss i anslutning. Bredband/teve ansluts via fibernät. Bra ljudisolering på fönstren samt lugna grannar. Parkettgolv och franska balkongfönster i samtliga rum. Helkaklat stort badrum. Färdiga uttag för att installera både tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin om man så önskar.

Obs! Det saknas vinds-/källarförråd eftersom det finns ett rymligt förråd i lägenheten. Fördelen med detta är ens saker förvaras på en trygg plats och i nära anslutning till hemmet.

Området:
Annedal är ett barn- och familjevänligt bostadsområde som ligger i Bromma, Mariehäll. Från lägenheten är det ca 10 min promenad till Bromma blocks samt 15 min promenad till centrala Sundbyberg. Det finns grundskola samt flera förskolor inom kort gångavstånd i området. Lägenheten ligger med 1 minuts gångavstånd till park, lekparker, plaskdamm, fotbollsplan, sushirestaurang bageri samt Direkten närlivs. Finns även Ica Nära, närbutiker samt andra restauranger inom 5 min gångavstånd. Ca 3 min promenad från lägenheten finns även ett mysigt bryggområde längs med bällstaån, som i sin tur bjuder in till en fin promenad längs med vattnet in mot Sundbyberg/Solna och vidare in mot city.

Kommunikationer:
Buss 113 som går sträckan: Sundbyberg/Solna - Blackeberg. Buss 112 som går sträckan: Alvik - Spånga. Båda bussarna går kontinuerligt. Det är 10-15 min gångavstånd till tvärbanan (station Bällsta bro) och så småningom kommer även tvärbanestationen "Solvalla" att öppna med 3-5 min gångavstånd från lägenheten. Även flygbuss till/från Arlanda går från Annedal.

Önskas:
En någorlunda kattvänlig 2a-3a med främst lägre hyra då jag planerar att börja studera i höst och därmed kommer få lite mindre budget :)

Varmt välkomna att höra av er vid eventuella frågor och funderingar!

Mvh /Julia


Läs mer om bostaden

Är du intresserad av ett byte?
Svarar vanligtvis inom 14 timmar
I området
Kollektivtrafik
Buss
Mariehällsskolan (130 meter)
Spårvagn
Bromma flygplats (763 meter)
Restauranger
Restaurang Parkliv
Löfströmsvägen 8 (628 meter)
Järnvägsgatans Thai Take Away
Järnvägsgatan 72 (655 meter)
Skolor och barnomsorg
Förskola Pippi Långstrumps gata 14
Pippi Långstrumps Gata 14 (53 meter)
Tappvägen Förskola
Tappvägen 23 (228 meter)
Affärer
Italgotti AB
Tappvägen 31
Stora Coop Bromma
Ulvsundavägen 189
Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis