Stadshagen, Stockholm

Lindhagensgatan 108

1 mot 1

3 rum ∙ 71 kvm ∙ Vån 3

13 824 kr/mån

Annonsnummer: 1086929

Balkong
Hiss
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Stockholmshem

3a nära Hornsbergsstrands vackra promenadstråk. Hyreshuset byggdes 2011. Endast en tidigare hyresgäst har bott i lägenheten. Hela lägenheten är nymålad 2023. Fönster i tre väderstreck. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum men ändå avdelat så att man inte ser disken ifrån vardagsrummet. Avlång hall med två enkel- och en dubbelgarderob samt en walk-in-closet (som skulle kunna göras om till en liten liten barnkammare så att lägenheten blir en 4a). Helkaklat badrum i vitt och grått. Två stora badrumsskåp, badkar samt tvättmaskin och torktumlare finns. Ett stort sovrum och ett mindre sovrum med garderob, båda sovrummen utgår från hallen och har mörkläggningspersienner i fönstrena mot innergården. Det finns en stor balkong som vätter mot innergården utgående från vardagsrummets kortsida.

Stort källarförråd, och separata cykel- samt vagnförråd finns i fastigheten. Stort sopsorteringsrum på närmsta tvärgata. Liten lekplats finns på innergården. Parkera kan man göra på gatan utanför fastigheten eller på parkeringsplatsen tvärs över vägen (mot betalning). Garageplats går att hyra under fastigheten i mån av plats, det finns även laddstoplar på gatan framför fastigheten för elbilar. Tvättmaskinen, torktumlaren och diskmaskinen tillhör inte lägenheten men kan köpas ut.

Mycket bra kommunikation med T-bana från Stadshagen (3 min bort, blåa linjen) som tar dig till Centralen på 8 min. Thorildsplans gröna linje ligger ca 8 min bort och tar dig till Medborgarplatsen på 14 min. Det finns även mängder av bussar längs med gatan utanför fastigheten. Det finns 4 gymkedjor på ca 5 min gångavstånd, flertalet restauranger längs med strandpromenaden, Maxi 2 min ifrån porten samt S:t Görans sjukhus i närområdet. Ca 12 min promenad till Fridhemsplan och 35 min promenad till Åhléns city.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Panini
Lindhagensgatan 104
Ballbreaker Kungsholmen
Lindhagensgatan 114
Skolor och barnomsorg
Futuraskolan International Pre-School
Warfvinges Väg 26
Förskolan Pilfinken
Kristinebergsvägen 20
Affärer
ICA Maxi Lindhagen
Lindhagensgatan 118
Aliss Delikatesser
Stadshagsplan 1
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Intresserad
Inte intresserad
Svarar vanligtvis inom 2 timmar

Som medlem i Lägenhetsbyte får du också en månad gratis med Sveriges smidigaste hemförsäkring.

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis