Rissne, Sundbyberg

Ridvägen 45A

1 mot 1

2 rum ∙ 64 kvm ∙ Vån 2

7 600 kr/mån

Annonsnummer: 1099624

Balkong
Hiss
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Förvaltaren

Hej,

Jag söker en 3-rumslägenhet eller 4-rumslägenhet, företrädesvis i områdena Solna, Sundbyberg eller Barkarby. Min nuvarande lägenhet är belägen i Rissne, endast 1 minut från tunnelbanan och centrum. Tvärbanan håller på att byggas precis utanför, vilken kommer att erbjuda bekväm transport både söderut och norrut och förväntas vara klar 2024.

Lägenheten har en yta på 64 kvadratmeter och består av en rymlig 2-rumslägenhet med separat sovrum, badrum med förbered yta för tvättmaskin, vardagsrum och kök med diskmaskin. Vid inflytt sommaren 2020 så målades lägenheten om och golvbyte gjordes i hela lägenheten, vilket ger en fräsch och modern känsla. Dessutom finns en inglasad balkong som ger möjlighet till utomhusnjutning året om. Vatten och värme ingår i hyran, vilket underlättar för ekonomin.

Lägenheten är belägen på andra våningen av tre och området präglas av lugn och ro med vänliga grannar, grannen bredvid är borta större delen av vinterhalvåret och den andra är i princip ljudlös. Det är ett familjevänligt område med närhet till grönområden i Sundbybergs grönaste stadsdel, med Rissneängarna bara 2-3 min bort.

För den som behöver parkering finns möjlighet att ta över min parkeringsplats som kostar 600 kronor per månad. Dessutom ingår ett källarförråd samt tillgång till tvättstuga i bottenvåningen, vilket ökar bekvämligheten i vardagen. Här har du chansen att byta till en trevlig och välskött lägenhet med bra förutsättningar för bekväm vardag och god livskvalitet.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Sushi King
Skattegränd 4
SEB Bramaten
Rissneleden 110
Skolor och barnomsorg
Rissnekyrkans Öppna Förskola
Kasernvägen 7
Smaragden Förskola
Ekstocksvägen 25
Affärer
Willys Stockholm Rissne
Madenvägen 7
Italgotti AB
Tappvägen 31
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Intresserad
Inte intresserad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis