I en bytesprocess:  Annonsören kan ha längre svarstid än vanligt.

Vasastan, Stockholm

Vanadisvägen 20

1 mot 1

5 rum ∙ 158 kvm ∙ Vån 5

21 128 kr/mån

Annonsnummer: 1101631

Balkong
Hiss
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Olov Lindgren

OBS! Vi har nu skickat in en bytesansökan som vi såklart hoppas ska gå igenom. I väntan på besked pausar vi vårt sökande och alla visningar via denna sajt.Ljus och fin lägenhet med parkettgolv på femte våningen i anrika fastigheten Hugin 7 som byggdes 1916 och renoverades senast 2012. 158 kvm är fördelade på 5 rum + kök, med ytterligare utrymmen såsom serveringsgång, innerhall och tre inbyggda garderober.

Köket är fullt utrustat med diskmaskin och stor kyl och frys. Här finns en balkong med utsikt mot gården. Lägenheten har två badrum, båda med dusch och det ena med badkar. Modern och rymlig hiss som även går ner till källarplan där tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum och stort källarförråd finns.

Bra och stabil hyresvärd (fastighetsbolaget Olov Lindgren AB) som har över 115 fastigheter i Stockholm. Det kan vara bra att känna till att för att bli godkänd som hyresgäst krävs, precis som hos flertalet andra hyresvärdar, en årsinkomst som är minst 4 ggr årshyran.

Området är lugnt och med allt du behöver inom räckhåll. Dessutom har du flertalet matbutiker, grönområden, trevliga barer och fantastiska matställen precis inpå knuten. Biografen Capitol ligger bara 10 minuters promenad bort, och under sommaren är bad både i Vanadisbadets utomhusbassäng och vid Brunnsvikens bryggor och strandbad en klar favorit. Du har nära till flera busslinjer, pendeltåg och tunnelbana (Odenplan): 350 meter till pendeltåget och 550 meter till tunnelbanan.

Vi vill helst byta till en trea eller fyra med balkong, gärna med öppen spis och badkar. Men även en välplanerad tvåa med bra möjligheter till förvaring kan vara av intresse för oss.

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Rejäl hall med hatthylla och stor, inbyggd garderob.

INNERHALL
Större, möblerbart utrymme. Klädkammare.

BADRUM 1
Helkaklat badrum med dusch, toalett och handfat.

SERVERINGSGÅNG
Ytterligare möblerbar yta. Ett stort och vackert serveringsskåp erbjuder gott om förvaring.

BADRUM 2
Helkaklat badrum med dusch, badkar, tvättmaskin, toalett och handfat.

KÖK
Gott om förvaring och bra arbetsytor. Fullstor kyl och frys. Diskmaskin. Plats för stort matbord. Utgång till balkongen som vetter mot den fina innergården, med plats för ett litet bord, 2-3 stolar och några växter.

MATSAL/MÖJLIGT VARDAGSRUM
Används idag som matsal vid större fester samt som hemmakontor. Vackra skjutdörrar möjliggör att stänga helt om sig om man istället vill nyttja det som sovrum. Kan även användas som vardagsrum, om man vill använda nuvarande vardagsrum som sovrum. Fiskbensparkett.

SOVRUM 1
Nås från köket. Fönster mot innergården.

SOVRUM 2
Nås från serveringsgången. Fönster mot innergården.

SOVRUM 3/MÖJLIGT VARDAGSRUM
Stort rum som idag fungerar som vardagsrum med gott om plats för exempelvis flera soffor och fåtöljer. Från de stora fönstren ser du takåsar och himmel. Rummet fungerar utmärkt som sovrum då det finns dörrar (skjutdörrar på ena sidan och en vanlig dörr på den andra) som gör det möjligt att stänga rummet.

SOVRUM 4
Nås från innerhallen. Precis som i de flesta övriga rum finns här stuckatur, takrosett och djupa fönster. Klädkammare och fiskbensparkett.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Cliff Barnes
Norrtullsgatan 45, Vasastaden
Austin Food Works
Norrtullsgatan 24, Vasastaden
Skolor och barnomsorg
Förskola Solrosen
Vanadisvägen 15, Vasastaden
Mimer Förskola
Norrtullsgatan 16, Vasastaden
Affärer
ICA Supermarket Vanadis
Vanadisvägen 12, Vasastaden
Verissima AB
Dannemoragatan 16, Vasastaden
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Intresserad
Inte intresserad
Bytt
1x
Svarar vanligtvis inom 8 timmar

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis