Malmö, Skåne län

Västra Rönneholmsvägen 52B

1 mot 1

2 rum ∙ 64 kvm ∙ Vån 2

8 500 kr/mån

Annonsnummer: 1104189

Balkong

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd mkb

En fin och väl omhändertagen tvåa med smart planlösning och ett riktigt bra läge!
Vi har bott här i strax över 4 år och trivs väldigt bra, men då vi väntar tillskott i familjen så har vi börjat att se oss runt efter en trea.

Sovrum:
I sovrummet finns det plats för både en dubbelsäng och en garderob/byrå utöver den inbyggda garderoben i väggen. Det finns ett charmigt lite mindre fönster och ett hörnfönster. Vi målade om till en herrgårdsgrön färg 2022.

Vardagsrum:
Rummet är rymligt och vi har valt att centrera det kring soffa/tv. Men man kan lika gärna dela upp det i två och t.ex. ha ett större matbord vid fönstret och sen en hörnsoffa i andra delen av rummet. Vi målade om till en ljusare grön färg 2022.

Kök:
Vitvaror: Kombinerad kyl/frys, induktionsspis, diskmaskin. En ny kolfilterfläkt installerades 2023 (alla av märket Electrolux).
Det finns gott om plats och skåp. Utöver att köket rymmer ett köksbord, så har vi valt att sätta upp en bordsskiva som fungerar som ett skrivbord. (den kan vi ta bort om man önskar, eller om det är ett krav från MKB vid flytt)

Hall:
Rymlig hall där vi valt att ställa en större byrå samt skoskåp. Det finns en inbyggd garderob i väggen med mycket förvaringsmöjligheter.

Toalett:
Helkaklat badrum, med dusch

Lägenheten har genomgående träparkett och alla fönster samt ventilation byttes ut 2020. Det finns tillgång till en bakgård med stängd grind, samt cykelförråd i källaren. Det medföljer ett större förråd på vinden och ett mindre i källaren. Det finns parkeringsmöjligheter i källaren, via en separat kö som MKB tillhandahåller. Det finns ingen boende granne under lägenheten, då det är en blomsterbutik som har den lokalen.

Området:
I Slottstaden har man nära till det mesta. Det är en kortare cykeltur eller promenad för att komma till Malmös centralaste delarna eller havet. Man bor mellan stadens två största parker, Pildammsparken och Slottsparken/Kungsparken.

I närområdet hittar man bl.a. restauranger, caféer, matbutiker (ICA Supermarket, Hemköp, lilla Coop), gym, frisör, vårdcentral, tandläkare osv. Det finns bra bussförbindelser strax utanför dörren eller utanför Kronprinsens köpcenter.

Vi har visat intressen för olika områden runt och omkring Malmö - men vill helst flytta till Lund, då vi har familj som bor där.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Alternativt önskemål
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Feelin' Good
Köpenhamnsvägen 7
JP's Bar & Restaurang
Köpenhamnsvägen 7
Skolor och barnomsorg
Kronborgs Fritidshem Västra
Köpenhamnsvägen 4
Kronborgs förskola
Köpenhamnsvägen 4
Affärer
Patrik Olsson Livs AB
Västra Rönneholmsvägen 62
ICA Supermarket Rönneholm
Västra Rönneholmsvägen 62
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Intresserad
Inte intresserad
Svarar vanligtvis inom 17 timmar

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis