Kungsängen, Uppsala

Kryddblandargatan 23

1 mot 1

2 rum ∙ 46 kvm ∙ Vån 8

9 300 kr/mån

Annonsnummer: 1106575

Balkong
Hiss

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt

Detta är en fantastiskt fin och välplanerad lägenhet i centrala Uppsala. Ca 5 minuter promenad till Uppsala Centralstation, Willys, restauranger, snabbköp, gym och mycket mer. Ca 1 minut till närmaste busstation som kan ta dig till andra sidan stan. Alltså finns allt du behöver inom promenaddistans eller med goda anslutningar till kollektivtrafiken. Jag har själv studerat på Uppsala universitet och kan tala om att det fungerar toppen att ta sig till och från campus. Det är också nära till Akademiska sjukhuset.

Lägenheten ligger på högsta våningen, har stora fönster som ger ett otroligt ljusinsläpp och en rymlig balkong med plats för möbler och inredning. Balkongen har sol från tidig morgon till sen eftermiddag. Trevliga skjutdörrar till sovrummet (2 stycken), som också har en rymlig garderobsvägg. Ytterligare är lägenheten bekvämt utrustad med diskmaskin, tvättmaskin (2 i 1) och mikrovågsugn. Allt är nybyggt från 2021, det är inget slitage på några vitvaror eller lägenhetens tillhörande möbler (kök, förvaringsskåp, städskåp, badrum, garderob). Vidare är lägenheten fräsch och modern med t.ex. induktionshäll och många eluttag.

Mycket tysta grannar och området i sig upplevs vara tyst och tryggt. Det finns självklart förråd kopplat till lägenheten på bottenplan, därtill cykelparkering och möjligheten att hyra en bilparkering i garaget.

Letar efter en lägenhet i Stockholms innerstad, önskar att byta från och med januari 2024 och framåt. Hojta till så kan vi planera visning.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Bellissimo Ristorante
Siktargatan 13
Bistro Köket AB
Kungsgatan 95
Skolor och barnomsorg
Uppsala Kommun
Kungsängsgatan 33
Boländernas Förskola
Bolandsgatan 8
Affärer
Kungsängsliljans Butik
Östra Ågatan 73
Best Of Iran
Bäverns Gränd 13
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Intresserad
Inte intresserad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis