I en bytesprocess:  Annonsören kan ha längre svarstid än vanligt.

Liljeholmen, Stockholm

Blekegatan 2

1 mot 1

2 rum ∙ 62 kvm ∙ Vån 2

10 850 kr/mån

Annonsnummer: 1110825

Balkong
Hiss
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Familjebostäder AB

En otroligt fin och ljus 2a på 62 kvm. Vi trivs enormt i våran lägenhet men då familjen fått tillökning så önskar vi minst ett rum till. Byggnaden är från år 2007. Lägenheten är välskött och mycket fin. Alla rum har vita väggar. Träparkett i hall, sovrum och vardagsrum. Källarförråd finns i närliggande byggnad.

Närhet till bra kommunikationer såsom tvärbana (Årstadal, 1 min bort) Pendeltåg (Årstaberg, 10 min bort) Tunnelbana (Liljeholmen, 7 minuter bort) Bussar mot Årsta och Liljeholmen. Ca 10 minuters promenad till Södermalm Hornstull. Närhet till Årstaskogen samt närhet till vatten med fina badmöjligheter.

KÖK
Lägenheten har ett stort och rymligt kök där man får plats med ett köksbord på 6 personer. Kombinerat kyl och frys. Två stora fönster och dörr ut till en av två ballkonger. På balkongen kan man sitta och njuta av förmiddagssolen.

SOVRUM
Sovrummet har ett stort fönster vilket ger en ljust och luftig känsla. Man får lätt plats med en 1.80 säng samt garderob om så önskas. Det finns två stycken dörrar en till köket och en till hallen.

HALL
Hallen har 4 platsbyggda garderober med bra förvaringsmöjligheter. Samt 4 stycken överskåp med ytterliogare förvaring. Hallen är rymlig och man kan även få plats med byråer och barnvagn.

BADRUM
I badrummet finns badkar med möjlighet att byta ut till dusch. Det finns plats för TM och TT bredvid varandra. Två stycken överskåp med plast för mycket förvaring samt ett högskåp. Handdukstork finns.

VARDAGSRUM
Rummet är stort och luftigt med två stora fönster samt dörr ut till den andra balkongen som bostaden har. Balkongen är den större och har utsikt mot innergården. Där får man plats med lite större utomhusmöbler och kan njuta utav eftermiddagssolen.

Bostaden har en innergård som man enbart kan komma in på om man bor där. Det finns möjlighet för barn att leka. Det finns även en gemensam grillplats där man kan samlas ovh umgås med sina vänner och grannar.

Det finns ett gemensamt tvättutrymme. Cykelförråd. Bilgarage finns i samma byggnad en port längre bort. Stocholms parkering med kösystem. Grovsoprum finns också i byggnaden.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Thai House Wok
Sjöviksvägen 27
Sillegårdens Sommarpensionat
Stuckatörvägen 9
Skolor och barnomsorg
Parken Förskola
Förmansvägen 23
Parken Förskola
Förmansvägen 29
Affärer
ICA Kvantum Liljeholmen
Liljeholmstorget 3
LIDL
Liljeholmstorget 44
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Intresserad
Inte intresserad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis