Kärrtorp, Johanneshov

Kärrtorpsvägen 51

1 mot 1

3 rum ∙ 64 kvm ∙ Bottenvåning

11 000 kr/mån

Annonsnummer: 1111508

Balkong

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Primula byggnads AB

Fin, nybyggd trea i Kärrtorp med fantastisk ljusinsläpp! Underbara nackareservatet börjar precis utanför huset, där det finns vacker skog, vandringsleder, golfbanor och fina badställen. Fem minuter på cykel till badstrand i Söderbysjön, och 15 minuter på cykel till Hellasgården.

Lägenheten byggdes 2020 på markplan i ett fint funkishus. Det gamla har bevarats, med gediget stengolv i hallen och fina fönsterbrädor. Väldigt välisolerad lägenhet där du varken hör grannar eller tunnelbanan.

Lägenheten har stora träfönster som går att öppna på vid gavel, med luckor som går att öppna högst upp. Öppen planlösning där det finns gott om plats för både kök, matplats och vardagsrum. Nylagd parkett i alla rum. Fördraget för tvättmaskin och diskmaskin. Nya vitvaror och induktionshäll. Fyra platsbyggda garderober finns i hall och det stora sovrummet.

Lägenheten har en fantastisk uteplats som är i samma storlek som hela lägenheten. Ligger i helt skyddat läge mot skogen utan insyn. Söderläge med sol hela dagen från tidig morgon. Pallkragar med jord finns redo för att plantera och odla och lämnas kvar till nästa hyresgäst om så önskas. Samma sak med utemöbler. Om man vill kan man sätta upp markis som man fäller ut när det är som mest sol mitt på dagen. Här har vi grillat, odlat massor av sallad, tomater och gurka, och haft vinbär och buskar som växer.

Två sovrum, varav ett har används som kontor men som kan användas som ett extra sovrum och där det ryms säng, garderob mm.

Stort nykaklat badrum med golvvärme och handdukstork. Badkar kan sättas in. Tvättmaskin finns, men det är fördraget om man planerar att flytta med sig en egen. Finns också en stor och fräsch tvättstuga där det alltid finns gott om tider.

Rymligt källarförråd med säkerhetsdörr och galler, och stort cykelförråd på gården.

Vatten och värme ingår i hyran, men kostnad för el tillkommer. Fiber är draget i huset.

Hyresvärden är Primula som är trevliga och lätta att ha att göra med, hjälper snabbt till om det skulle vara något.

Kärrtorp växer så det knakar och det poppar ständigt upp nya restauranger, caféer och butiker. Mycket goda kommunikationer med tunnelbana och buss bara 3 minuter bort. Förutom hela Nackareservatet med skog och fantastiska badplatser finns gott om parklekar för den som söker sig hit med familj. Jag stormtrivs i både lägenheten och området, men söker något mindre pga ändrade familjeförhållanden.

Jag är ute efter att byta relativt snart, och går gärna vidare med ansökningar snarast möjligt när rätt match dyker upp.

Exakt hyra för 2023 är 11064 kr.

Har ni några frågor är det bara att höra av er!

Vänliga hälsningar,
Alina

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Marina Pizzabutik
Kärrtorpsvägen 83
le Coin
Kärrtorpsplan 7
Skolor och barnomsorg
Fritidshem Kärrtorpsv. 55
Kärrtorpsvägen 55
Förskoleklass Skarpnäcks Skola
Holmögaddsvägen 10
Affärer
ICA Nära Kärrtorp
Kärrtorpsplan 16
Coop Konsum
Lågskärsvägen 15
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Intresserad
Inte intresserad
Svarar vanligtvis inom 13 timmar

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis