Södra Hammarbyhamnen, Stockholm

Hammarby allé 36

1 mot 1

2 rum ∙ 67 kvm ∙ Vån 2

10 000 kr/mån

Annonsnummer: 1114546

Balkong
Hiss
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Svenska Bostäder

Hej!

Här kommer en text om min bostad på Hammarby allé 36 i Stockholm, plan 2. Det är en stor och rymlig 2a på 67 kvadratmeter som är perfekt för både singlar och par.

Lägenheten har ett öppet och luftigt vardagsrum med stora fönster som släpper in massor av naturligt ljus. Det ger en härlig atmosfär och skapar en känsla av rymd. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matplats.

Köket är modernt och fullt utrustat med allt som behövs för matlagning och bakning. Det är perfekt för den som älskar att laga mat eller bjuda över vänner och familj på middag. Dessutom finns det gott om förvaringsutrymme för alla köksredskap och livsmedel.

Sovrummet är rymligt och kan enkelt rymma en stor säng. Här finns även gott om förvaringsmöjligheter i form av garderober

Badrummet är stilrent och har badkar, vilket ger möjlighet till avkoppling och lyxiga stunder efter en lång dag. Här finns även plats för tvättmaskin och torktumlare för att underlätta vardagen.

Lägenheten har även en stor balkong där man kan njuta av soliga förmiddagar. Balkongen blir det perfekta stället för att koppla av med en kopp kaffe eller för att odla egna kryddor och blommor.

Finns garage i nedre botten där kostnaden är på 1750kr

Området är fantastiskt med närhet till allt man kan tänkas behöva. Det finns gott om mataffärer, restauranger, och trevliga caféer i närheten. Dessutom har man Hammarby sjöstad och Hammarbybacken inom promenadavstånd. Här finns möjlighet till både naturupplevelser och aktiva utomhusaktiviteter.

Kommunikationerna är också utmärkta med närhet till både buss och tunnelbana. Det tar endast några minuter att ta sig in till Stockholms city.

Jag hoppas verkligen att du kommer att trivas i denna fantastiska bostad som har mycket att erbjuda. Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor eller vill boka en visning.

Vill inte missa någon men 10922 är hyran på.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Oh Mamma Mia
Hammarby Allé 85
Mats Sköld Tastings
Hammarbyterrassen 36
Skolor och barnomsorg
Fredriksdals förskola
Virkesvägen 5
Kryssningen Förskola
Kryssargatan 7
Affärer
Coop Vintertullen
Barnängs Tvärgränd 1
Attis Livs
Olaus Magnus Väg 17
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Intresserad
Inte intresserad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis