Lunden, Göteborg

Slätten 2

1 mot 1

2 rum ∙ 59 kvm ∙ Vån 2

10 200 kr/mån

Annonsnummer: 1117735

Balkong
Hiss

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Västerstaden

Ljus och fräsch två i mysiga Lunden!

Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Något av det mest speciella med lägenheten är dess två balkonger, en större mot innegården med sol från morgon till förmiddag och en mot lugn gata/parkering med eftermiddags och kvällssol. Från balkongerna har man utsikt över Göteborg - man kan bland annat se delar av Liseberg och Ullevi. Balkongerna har även el draget så att man kan ha värmelampa eller ljusslinga.

Genomgående i lägenheten finns parkett.

Badrummet är helkaklat med mycket förvaring, duschväggar i glas samt golvvärme. Det är draget för tvättmaskin och torktumlare. Vi har just nu våran egna "tvättstapel", som kan lämnas kvar mot ersättning. Det finns dessutom tvättstuga i källaren.

Köket är vitt och känns mycket fräscht. Det finns inbyggd mikro, stor diskmaskin samt varmluftsugn. I köksdelen får ett större matbord plats. Här finns utgången till den första balkongen - med knappt någon insyn.

I hallen finns det plats för mycket förvaring samt att golvet är i sten vilket gör att man inte smutsar ner parketten med blöta skor.

I sovrummet finns det inbyggda garderober. PAX garderob från IKEA kan även lämnas kvar mot ersättning. Här nås den andra balkongen.

Lägenheten ligger högt upp och det är långt till andra grannar, vi upplever det därför som ytterst lite insyn.

Inne i lägenheten finns ett mindre förråd det finns även ett större förråd i byggnadens källare. I källaren finns dessutom ett låst cykelförråd/barnvagnsrum.

Det går på 10 minuter in till Brunnsparken med 60-bussen som har två närliggande hållplatser. En 10-minuters promenad bort ligger Redbergsplatsen med många spårvagns- och bussförbindelser. 200 meter från lägenheten ligger en mini-livs, en 5 minuters promenad bort ligger en välsorterad ICA-nära. Precis utanför finns ett fint grönområde, med lekplats och utkiksplats där man ser över hela Göteborg.

Vid felanmälningar får man alltid snabb kontakt hyresvärden och bra respons. Dessutom är det ett lugnt hus som inte är lyhört mellan grannar.

Vi letar efter en mer central trea (eller större 2,5), gärna runt Heden, Vasa, Lorensberg eller Kungshöjd. Vi letar enbart efter lägenhet med lika hög eller högre standard som den vi har nu - dvs. fräscht kök med nyare vitvaror, helkaklat badrum med tvättmaskin, parkett eller trägolv i övriga lägenheten.

Jag har inte skaffat premium ännu utan "kikar runt". Är du intresserad och tror att du har en lägenhet som skulle matcha våra krav? Mejla gärna 02elinkjellberg@gmail.com med bilder och beskrivning.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Restaurang Sofra
Danska Vägen 79
Paddingtons Pub & Restaurant
Sankt Pauligatan 1
Skolor och barnomsorg
Böskolans friskola
Lilla Danska Vägen 1
Förskola Glada Timmar Föräldrakooperativ
Bögatan 14
Affärer
Kaffelunden
Danska Vägen 91
ICA Supermarket Olskroken
Redbergsvägen 14
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Intresserad
Inte intresserad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis