Norra Djurgårdstaden, Östermalm

Bobergsgatan 59

1 mot 1

4 rum ∙ 100 kvm ∙ Vån 3

19 000 kr/mån

Annonsnummer: 1118508

Balkong
Hiss
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Heba

En luftig och ljus hörnlägenhet 4 rok centralt i Norra Djurgårdsstaden. Vardagslyx är två rymliga badrum, ett med dusch och toa, det andra med badkar, tvättmaskin och torktumlare och toalett. Tre bra sovrum. Kök med induktionshäll, ugn och micro i ståhöjd samt diskmaskin. Plats för matbord. All maskinell utrustning av hög standard ingår i hyran.

Fräsch lägenhet, väggar och tak är nymålade av fackmän i oktober 2023, med enstaka fondväggar, lätta att ändra efter behag. Vi har även låtit installera platsbyggd inredning från Acme Interiör bakom de vita skjutdörrarna i entréhallen, samt i ett av sovrummen. I masterbedroom finns det förvaring bakom skjutdörrar (original).

En stor balkong om 19 kvm. med ingång från både vardagsrummet och ett av sovrummen. Utsikt över gamla tegelbyggnader i stadsdelens hjärta & himmelen ovan. Rogivande utblick. Nyinstallerade gardinskenor i tak, från vägg till vägg.

Läget är mycket bekvämt: all service inkl mataffärer, apotek, systemet, restauranger, gym, bagerier, fik, bibliotek, dagis och Bobergsskolan inom ett par hundra meter. Gott om lekplatser. Husarvikens strandpromenad och Kungens får och kor på Kungliga Djurgården intill. Grönska, växtlighet, skogar och ängar runtomkring. Båt- och kanotklubb. Badplats på cykelavstånd (genom National stadsparken) i Stora Skuggan. Tillgång till takterrass med stora odlingslådor i Hebas hus intill, används flitigt även för barnkalas sommartid.

Garageplats med laddstolpar finns att hyra via hyresvärden. Cykelrum, barnvagnsrum finns samt miljöstuga och ett eget förråd. Norra Djurgårdsstaden är en vital stadsdel för både barn och vuxna med god sammanhållning och trygga omgivningar.

Schysst FB-sida "Vi som bor i Norra Djurgårdsstaden" - lokal kommunikationskanal med stort genomslag även om man så vill ordna hundvakt, löparkompisar eller låna en barnstol. Vänliga grannar.

Kommunikationer:

Bra kommunikationer. Åtta minuter med buss till Stureplan. T-bana Ropsten. Buss till Odenplan/Karolinska samt buss till Karlaplan och Östermalmstorg mm.

Att notera:

Heba fastigheter månar om sina hyresgäster och de får väldigt bra betyg från sina hyresgäster:

https://www.hebafast.se/

Vi söker en 3:a eller en stor 2:a om ca 70-90 kvm. Ljust och luftigt är viktigt, gärna uteplats eller balkong. Hiss om högre upp än 2 trappor.

Vi har förberett oss genom att höra med hyresvärden och Hebas krav på den kommande hyresgästen är inga betalningsanmärkningar & inkomst motsvarande 3 x hyran. Väl mött.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Alternativt önskemål
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Kollektivtrafik
Buss
Drevergatan (94 meter)
Färja
Ropsten (504 meter)
Restauranger
Restaurang Mera Bar - Ännu Mera
Storängsgatan 23 (568 meter)
Nattklubb Klubbmera
Storängsgatan 23 (568 meter)
Skolor och barnomsorg
Sandön Förskola
Älgpassgatan 8 (310 meter)
Hjorthagens Förskola
Artemisgatan 61 (383 meter)
Affärer
Coop Nära
Artemisgatan 17 (612 meter)
Hemköp Djurgårdsstaden Sthlm
Storängskroken 14 (700 meter)
Är du intresserad av ett byte?
Svarar vanligtvis inom 5 timmar

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis