Göteborg, Västra Götalands län

Haga kyrkogata 12

1 mot 1

4 rum ∙ 147 kvm ∙ Vån 4

18 936 kr/mån

Annonsnummer: 1123388

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd privat hyresvärd

OBS! Innerligt trött på alla oseriösa fönstershoppare som bara är ute efter att titta på bilder och som inte har seriösa avsikter att byta lägenhet. Oseriösa som varken har bilder eller beskrivning i sina annonser, eller bilder som är gamla och missvisande, eller hyror som är för låga och inte uppdaterade på flera år med de senaste årens kraftiga hyreshöjningar, eller som inte vare sig svarar eller visar intresse när de lägenheter som de markerat intresse för har fått fullt intresse för vare sig tvåparts-/trepartsbyte... Även det faktum att Lägenhetsbyte.se inte aktivt kontrollerar annonser som är oseriösa är väldigt dåligt och speciellt med tanke på det höga priset för ett abonnemang. Vi har därför plockat bort alla våra bilder nu förutom en utsiktsbild och när abonnemanget löper ut 8/8 så har vi ingen avsikt att förnya. Vi trivs fantastiskt bra i vår lägenhet och har således ingen anledning att byta och speciellt inte när det är så många oseriösa och Lägenhetsbyte.se sköts så dåligt...






En riktigt trevlig och mycket imponerande våning på hela 147kvm med riktigt om plats.

Lägenheten är genomgående i ett mycket gott skick. Badrummet, köket och 2 sovrum totalrenoverades för ca 4 år sedan samt även ytskikten i hela lägenheten för övrigt och nya fönster i samtliga rum. Genomgående högt i tak ca 3,5m.

Dimbara takspottar i hallen, köket, badrummet och serveringsgången. Golvvärme i badrummet, induktionsspis i köket osv

Stora fönster i samtliga rum med mycket ljusinsläpp. Fönster åt syd, sydväst och nordväst.

Det största sovrummet är ca 25kvm och de andra två sovrummen är ca 12kvm respektive ca 11kvm.

Precis lagom stort kök (ca 19kvm) och ett väl tilltaget vardagsrum (ca 60kvm) som är som gjort för umgänge med familj och vänner.

Lägenheten mäter strax under 30 meter från ena änden till den andra.

Mycket fin utsikt från det större sovrummet mot Vasagatan, Hagakyrkan/Hagakyrkplan där man bla ser mot Hotel Draken, Karlatornet och bort mot Ramberget i bakgrunden.

Väldigt tyst i lägenheten trots närheten till Vasagatan. Väldigt skötsamma grannar. Mycket lugn innergård.

Vi är helt ensamma på våningsplanet i trapphuset och det är bara vi som använder trapphuset för övrigt (med andra ord inget störande spring i trapphuset). Entré från Haga kyrkogata 14 och ingång till trapphus 12 sker via innergården.

Det är en lägenhet per våning. Lägenheten är en avstyckad paradvåning. De övriga våningarna på närmare 250kvm har sin huvudentré från Vasagatan 5.

Lägenheten ligger på 4:e våningen sett från innergården mot Haga kyrkogata och på 5:e våningen sett från det större sovrummet mot Vasagatan.

Stort förråd finns på vinden.

Byte är enbart aktuellt med annan lägenhet i ett likvärdigt fint skick med mycket ljusinsläpp och med likvärdig storlek eller helst då större.

I första hand lägenhet belägen i Vasa eller Linnéområdet av intresse. (OBS! Områden utanför centrum är ej av intresse överhuvudtaget!). Önskvärt är helst 5 rum, 2 badrum, hiss och balkong/terass.

Trepartsbyte kan absolut vara aktuellt/intressant för oss. (Så har du exemplevis en mindre lägenhet än vad vi önskar, eller en lägenheten som på annat sätt kanske inte passar just in på våra önskemål, så anmäl självfallet oavsett Ert intresse om Ni är intresserade av vår lägenhet, då det kanske kan leda till ett trepartsbyte. OBS Glöm inte att aktivera "Visa trepartsbyte" under Inställningar i Er egna annons).

OBS Annonser utan vare sig bilder eller beskrivning är helt ointressant.

Jättebra och centralt läge med nära till i princip allt i centrala Göteborg. Det är gångavstånd till exempelvis Vasastan, Avenyn, Haga, Slottsskogen, Linnéområdet, Saluhallen etc

Med närhet till restauranger, kommunikationer, skolor osv så är detta över lag verkligen ett mycket bekvämt boende på alla sätt och vis.

Två små minus är att hiss och balkong saknas, men i övrigt är lägenheten verkligen helt fantastisk och vi stortrivs.


Hyran avser 2024 års nivå från 1/4-2024.

Läs mer om bostaden

Är du intresserad av ett byte?
I området
Kollektivtrafik
Annat
Handelshögskolan (45 meter)
Tåg
Handelshögskolan (45 meter)
Restauranger
Bord 27
Haga Kyrkogata 14 (17 meter)
Mediterraneo
Vasagatan 6 (95 meter)
Skolor och barnomsorg
Lönnen Föräldrakooperativ
Haga Kyrkoplan 1 (117 meter)
Göteborgs Högre Samskola, Lilla skolan
Föreningsgatan 13 (281 meter)
Affärer
ICA Nära Haga
Pilgatan 20 (210 meter)
Fram Ekolivs
Södra Allégatan 2
Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis