Nockebyhov, Bromma

Gubbkärrsbacken 31

1 mot 1

2 rum ∙ 60 kvm ∙ Vån 2

6 700 kr/mån

Annonsnummer: 1124520

Balkong
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Stockholmshem

Denna fantastiskt vackra och välbevarade lägenhet från 1940-talet ligger högst upp på en berg i Nockebyhov med Mälaren glimtandes bakom trädtopparna. Balkongen ligger i söderläge, både soluppgång och solnedgång ser man just nu under vinterhalvåret. Det är ett mycket stort ljusinsläpp i lägenheten och man är i höjd med trädtopparna som gör att man kommer nära fågellivet i området.

Mycket trevliga grannar och en fin innergård med en stor och varierad trädgård med många grillar och en liten lekplats för barn. Huset är två våningar, varför lägenheten egentligen bara ligger en trappa upp från innergården sett. Men på grund av att husets byggs in i en höjd har man ändå en makalösa utsikt.

Badrummet är helkaklat med fönster ut mot innergården. Badkar och helt ny toalett (juni 2023). Det finns plats för tvättmaskin om man vill sätta in det.

Köket platsbyggt och original från 1940-talet med ett stort skafferi med ventilation som kan fungera som komplement till kylen. Totalt 42 köksluckor lådor, allting väldigt platseffektiv. Helt ny spis (häll, Electrolux), helt ny kyl och frys, och helt ny diskmaskin (Bosch). Alla från juni 2023.

Ekparketten i vardagsrummet är nyslipad (oktober 2023) och i mycket bra skick, knakar ingenting. Linoleumgolvet i hallen helt nytt (juni 2023).

Många effektiva förvaringsskåp och en stor inbygg garderob med gamla snabelhandtag i orginal.

Lägenheten är stambytt 2009. Takhöjden är 2,83cm, den känns luftig större än 60kvm.

Det tar 5 minuter att ta sig ner till vattnet, där det finns en badbrygga. Runt knuten finns två naturreservat och en utsiktsplats där man kan se ut över Mälaren och slottet på Drottningholm. I närheten ligger Nockebyhovs koloniträdgårdsförening där flera i huset har odlingslotter, om man hör av sig får man direkt möjlighet att hyra en lott. En mycket välsorterad matbutik av bättre sort, Garpes Livsmedel, finns 7 min promenad bort.

Jag är ingen bra fotograf så har inte lyckats fånga det unika med det här huset, kom och hälsa på så kommer ni förstå vad det är för en unik oas nära stan men med fantastisk natur!


Huset har två stora tvättstugor med två maskiner vardera där det alltid är lätt att få tid. Även grovtvättmaskin för mattor finns.Vi trivs utmärkt men ändrade familjeförhållanden gör att vi behöver röra på ossLäs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Kollektivtrafik
Buss
Dalgången (103 meter)
Spårvagn
Nockeby (580 meter)
Restauranger
Fanco Bygg och Måleri AB
Nockeby Torg 11 (1060 meter)
Yun' AB
Drottningholmsvägen 430 (1765 meter)
Skolor och barnomsorg
Skogsrosen Förskola
Utflyktsvägen 4 (204 meter)
Trädet Förskola
Tyska Bottens Väg 49 (267 meter)
Affärer
Coop Engströms Livs
Nockeby Torg 1 (1072 meter)
N3j Thai Supermart
Beckombergavägen 1 (1493 meter)
Är du intresserad av ett byte?
Svarar vanligtvis inom 21 timmar

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis