Hägerstensåsen, Hägersten

Sedelvägen 25

1 mot 1

2 rum ∙ 57 kvm ∙ Vån 3

7 799 kr/mån

Annonsnummer: 1125401

Balkong
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Stockholmshem

Jag provar min lycka här tom 2 mars 2024

OM LÄGENHETEN: 57 kvm. Välplanerad 2 rum och kök inkl. 2 klädkammare, badkar samt balkong mot en grön gård (sol morgon till tidig kväll). Fönster i två väderstreck och ingen direkt insyn. Det är förberett för både installation av diskmaskin och tvättmaskin. Säkerhetsdörr. Både källar- och vindsförråd. Varmvatten och värme ingår i hyran. Lägenheten ligger högst upp på 3:e våningen. Hiss finns ej. Super lugna grannar. Hyran är 7799Kr (2023). Hyresvärd är det kommunala bostadsbolaget Stockholmshem.

OM HUSET och STAMBYTET 2023: Huset är byggt ca 1949. Stambytt och renoverat 2023. Då fick lägenheten helt nytt kök och badrum. Väggarna i alla rum (förutom badrummet) är nymålade i Stockholmsvitt samt har nya golv och dörrar. Det är förberett för både installation av diskmaskin och tvättmaskin. Nya persienner. Ny säkerhetsdörr och digitalt portlås. Nytt stort vindsförråd med galler och uppfräschat källarförråd. Även resten av huset har blivit upprustat med ny fasad etc. Cykelrum och barnvagnsrum finns i källaren med ingång från gavlen. Miljörum för källsortering och separat matavfall. Två nya tvättstugor med digital bokning i samma hus.
För några år sedan byttes både balkonger och ytterfönster ut och innertaken har gjorts om. Så det kommer inte vara något stök på länge utan du kan bo i lugn och ro.

ÖVRIGT OM OMRÅDET: Bokstavligen 1 minuts gångavstånd till T-Hägerstensåsen samt till mataffär, centrum, Medborgarhuset, amfiteatern, Västertorps simhall och Personnebadet. Lugnt och lummigt område med lite trafik här uppe på Åsen.

OM MIG: Jag letar mindre och billigare. Jag är av privata skäl främst intresserad av att flytta till innerstaden eller området mellan Skanstull-Skarpnäck (även ex. Skärmarbrink/Hammarbyhöjden/Björkhagen/Johanneshov/Blåsut) eller typ i Gröndal/Liljeholmen. Helst med balkong samt badkar. Ej bottenvåning. Vill gärna fortsätta bo kvar i allmännyttan eller SKB, HSB, en stiftelse eller liknande. Kollektiv är också intressant. Kan kompromissa lite med mina krav om det mesta stämmer men nybyggda och dyra lägenheter går bort.

OM BYTET: Kan i princip inte byta förrän tidigast i början av sommaren 2024 men sätter gärna i gången den administrativa processen innan. För frågor och gröna byten så går det bra att mejla: zzophia@hotmail.com (Då vet jag också att du läst ända hit ;)

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Kollektivtrafik
Tunnelbana
Hägerstensåsen (178 meter)
Buss
Sedelvägen (181 meter)
Restauranger
Korfu Orfa Restaurang
Sparbanksvägen 18 (245 meter)
Gigis Hörna
Tellusgången 30 (584 meter)
Skolor och barnomsorg
Hägerstensåsens Skola Fritidshem Förskola
Sedelvägen 30 (54 meter)
Hägern Fritidshem
Sedelvägen 30 (54 meter)
Affärer
Matmissionen i Hägersten
Bäckvägen 147 (651 meter)
Livs och Sånt
Korpmossevägen 64 (716 meter)
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Intresserad
Inte intresserad
Svarar vanligtvis inom 12 timmar

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis