Kvillebäcken, Göteborg

Vårlöksgatan 4C

1 mot 1

2 rum ∙ 56 kvm ∙ Vån 1

7 000 kr/mån

Annonsnummer: 1127048

Balkong
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt

Välkommen till Vårlöksgatan 4C i det pulserande och charmiga området Kvillebäcken, Göteborg. Denna ljusa och välplanerade tvårums lägenhet om 56 kvadratmeter, belägen på första våningen, erbjuder ett perfekt boende för dig som söker komfort och bekvämlighet.

För en hyra på endast 7 000 kr i månaden får du en lägenhet som inte bara är din egen fristad, men också en plats där varje detalj har tänkts igenom för att skapa en harmonisk och inbjudande atmosfär. När du kliver in i lägenheten möts du av ett öppet och luftigt vardagsrum, med gott om plats för både vila och sociala tillställningar. Det stora fönstret fyller rummet med naturligt ljus och bjuder på en utsikt över områdets lugna gator.

Köket, som är smart utformat för att maximera utrymmet, är utrustat med moderna bekvämligheter och erbjuder perfekta förutsättningar för matlagning och umgänge. Sovrummet är din personliga oas, med tillräckligt med utrymme för en stor säng och förvaring för dina tillhörigheter.

Området Kvillebäcken är känt för sin levande atmosfär och gemenskap, med en perfekt blandning av stadsliv och lugnare gatupartier. Här finns allt du kan önska dig inom räckhåll: mysiga kaféer, restauranger med mat från världens alla hörn, och butiker för alla dina behov. För den som uppskattar naturen är det inte långt till gröna parkområden och promenadstråk längs vattnet, vilket erbjuder en härlig kontrast till stadens puls.

Kommunikationerna från Kvillebäcken är utmärkta, med flera buss- och spårvagnslinjer som gör det enkelt att nå Göteborgs övriga delar. Vare sig du arbetar i stadens hjärta eller studerar vid något av universiteten, är detta det perfekta hemmet för dig.

Denna lägenhet på Vårlöksgatan 4C är mer än bara ett boende; det är en plats där livet kan blomstra, mitt i ett område som ständigt utvecklas och växer. Missa inte chansen att göra det till ditt nya hem.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Kollektivtrafik
Annat
Vågmästareplatsen (354 meter)
Buss
Bjurslättsskolan (379 meter)
Restauranger
Antibarbarus
Gustaf Dalénsgatan 6 (304 meter)
The Grill
Gustaf Dalénsgatan 2 (324 meter)
Skolor och barnomsorg
Junibackens förskola
Gullrisgatan 9
Förskolan Gryningen
Fyrklöversgatan 58 (724 meter)
Affärer
Lls Livs i Göteborg AB
Wieselgrensplatsen 1
Willys Wieselgrensplatsen
Wieselgrensplatsen 1
Är du intresserad av ett byte?

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis