Annonsen har inga bilder än.

Kärrtorp, Johanneshov

Vikstensvägen 22

1 mot 1

3 rum ∙ 79 kvm ∙ Vån 2

13 518 kr/mån

Annonsnummer: 1130219

Balkong
Hiss

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Primula byggnads AB

Finnes: Ljus och fin 3a (möjlig 4:a) på 79 kvm. Lägenheten ligger på plan 2, med stor balkong i nordostlig riktning (morgon- och kvällssol, svalt och skönt på sommaren). Huset var klart för inflyttning 2020, och då flyttade jag in. Ljus lägenhet, välisolerad, högt i tak (250 cm), genomgående vita väggar och gott om förvaring. En speciell detalj är glasbetong under de flesta fönster i lägenheten, vilket ger extra mycket ljus. Supertrevliga grannar och många barn i huset.
Parkett i hela lägenheten utom i badrum och hall där det är stengolv.
Kök med induktionshäll, inbyggd ugn, dubbla kyl och frys, rostfria bänkar och diskmaskin (egen). Matplats med plats för 4 - 6 personer. Halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum.
Vardagsrum med stora fönster och utgång till balkong.
Välplanerat stort badrum med fönster, dusch, golvvärme vid duschen, handdukstork, väggskåp, rostfri bänkyta samt tvättmaskin och torktumlare (egna).
2 sovrum, ett större och ett lite mindre. Båda har fönster åt väster. I det stora sovrummet finns 3 inbyggda garderober och gott om plats för en stor säng och andra möbler. I det mindre sovrummet (jag använder det som arbetsrum/gästrum) finns 2 inbyggda garderober samt plats för till exempel skrivbord, hylla och en säng i storleken 90–120 centimeter.
Stort förråd i källaren.
Tvättstuga finns i närliggande hus, och det finns ofta tider att boka. Tvättstugan har tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, grovtvättmaskin och mangel.

100 m till Nackareservatet, med bär och svamp, flera tillgängliga motionsslingor och många stigar - perfekt om man har hund eller bara enkelt vill kunna gå i skogen
200 m till Kärrtorps IP, med bl a fotbollsplaner, café, ishockeyhall, tennishall, utegym och eljusspår. På gångavstånd finns även Söderbysjön för bad sommartid och Björkhagens golfklubb med 9-hålsbana. Vill man gå eller cykla lite längre så kan man ta sig till Hellasgården, ett toppenställe för alla friluftsentusiaster.

Flera skolor och förskolor i närheten och ca 200 m till lekparken Fyren med öppen förskola, gungor, rutschkanor, sandlåda och lekhus. Där finns också grill, regnskydd och plaskdamm på sommaren.

Ca 3 min till tunnelbana och Kärrtorps centrum, med det mesta man behöver, bland annat ett riktigt bra sushi-ställe, 08-burgers, en thai-wok, fina bio Reflexen, secondhand, cykelaffär, fotvård, frisör, en deli, trevliga fiket Kokvrån, apotek, zoobutik, Ica och Coop. Två hunddagis i närheten; ett på samma gata och ett på gården intill.

8 minuter till Södermalm med tuben.

Pga ändrade familjeförhållanden så vill jag flytta till en något billigare lägenhet.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Kollektivtrafik
Buss
Arkövägen (153 meter)
Tunnelbana
Kärrtorp (239 meter)
Restauranger
Marina Pizzabutik
Kärrtorpsvägen 83 (166 meter)
le Coin
Kärrtorpsplan 7 (185 meter)
Skolor och barnomsorg
Pärlan Förskola
Vikstensvägen 28 (86 meter)
Förskola Vikstensvägen
Vikstensvägen 28 (86 meter)
Affärer
ICA Nära Kärrtorp
Kärrtorpsplan 16 (187 meter)
Coop Konsum
Lågskärsvägen 15 (289 meter)
Är du intresserad av ett byte?
Svarar vanligtvis inom 1 timmar

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis