Stureby, Enskede

Bjuletorg 7

1 mot 1

2 rum ∙ 60 kvm ∙ Vån 1

7 840 kr/mån

Annonsnummer: 1130948

Balkong

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd teoge

OBS! jag kan inte läsa meddelanden på sajten under prövoperioden. Mejla jennypenny@tutamail.com. Tack. Jag får bara gilla 3 lägenheter om dagen (pga sajtens regler). Därför gillar jag så mycket jag kan i den takt som tillåts. Jag kan inte verifiera kontot pga bank-id är kopplat till tidigare annons men är 100% seriös bytare.

Har skrivit 60 kvm i annonsen (sorry) för att fånga in alla som har 60 som minimumkrav.

Fin lägenhet om 2 rok och 56,5 kvm i Stureby, Enskede. Lägenheten ligger bara en halvtrappa upp men eftersom det också är tre trappsteg från marken till ytterporten så är det "typ" som att lgh ligger på våning 1.

Balkong i sydväst läge med sol mellan 11 och 19 på sommartid (kortare vintertid). Vackra magnoliaträd precis utanför porten/balkongen på våren.

Knäpptysta grannar och har aldrig bott i ett så lugnt och tyst bostadsområde. Kök med gott om förvaring, badrum med dusch, liten klädkammare i hall. Stort vardagsrum som går att dela av. Balkong från v-rum. Fiskbensparkett i vardagsrum, linoleum i kök och sovrum. Klinkers i Badrum. Nyligen vitmålade väggar i alla rum. Sovrum med tre garderober. Persienner i alla rum. Dubbla lägenhetsdörrar varav en säkerhetsdörr.

Till lägenheten hör ett vindsförråd och i huset finns också källsorteringsrum, cykelrum och stor tvättstuga (3 tvättmaskiner, 2 torkskåp, 1 torktumlare samt separat torkrum).

Uteplats på innergården bakom huset som är väldigt trevlig. Här finns sittplatser, hängmattor, odlingslådor m.m.

Cirka 250 meter från lgh ligger hållplats för buss 144. Bussen tar dig till Gullmarsplan på 7 minuter (icke-rusning) och till Älvsjö på samma tid (icke-rusning). I rusning tar det cirka 12-13 min till Gullmarsplan men går lika fort till Älvsjö under rusning pga att bussen kör på icke-trafikerade vägar. På promenadavstånd finns också hållplats Juliaborg som trafikeras av flera busslinjer bland annat 173:an som går till IKEA och Kungens kurva.

I närområdet finns en liten Coop och post, bageri, sushi/thaiställe, pizzeria/kvarterskrog (400 m), Enskede Deli och Ankis matbod (500 m) Lidl Enskede och Mc Donalds Årsta, (650 m). Dessutom en inredningsaffär bara 50 meter bort. Postnordbox och Instabox finns på Lidl. Ica Bea på promenadavstånd.
Stureby T-bana ligger cirka 1300 meters promenad bort.

___________________________

Söker likvärdig lägenhet (2 rok med balkong) med lägre hyra!

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Kollektivtrafik
Buss
Bjulevägen (28 meter)
Tunnelbana
Stureby (1006 meter)
Restauranger
Loran's Pizzeria
Stamgatan 4 (244 meter)
Rudare
Örby Allé 15 (578 meter)
Skolor och barnomsorg
Römokaren Förskola
Bjulevägen 2 (52 meter)
Förskola Kotten
Sågverksgatan 93 (173 meter)
Affärer
Coop Nära
Stamgatan 4 (244 meter)
LiDL
Bussens Väg 5 (471 meter)
Är du intresserad av ett byte?

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis