Trosa N, Trosa

Verktygsgatan 6C

1 mot 1

3 rum ∙ 70 kvm ∙ Bottenvåning

9 000 kr/mån

Annonsnummer: 239519

Balkong
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Trobo

Centralt läge, två härliga uteplatser - en vid den egna entrén med morgonsol och en på ”baksidan” på ca 48 kvm i söderläge med kvällssol, egen parkering på ”framsidan” av tomten intill den egna entrén och det egna förrådet med uttag för el till bil och annat - båda i direkt anslutning till lägenheten och ingår i hyran. Eluttag finns även att tillgå på den stora uteplatsen på baksidan. Mycket lugnt område och tyst lägenhet.

Ballingslövkök med massiva ekluckor i kök, fullstor kyl och frys, diskmaskin, ny tvättmaskin (2022) och ny torktumlare (2022), kaklat golv i badrum och hall - båda med golvvärme, övriga rum parkettgolv. Badkar och vattenuppvärmd handdukstork i helkaklat badrum. Värme och varmvatten ingår i hyran. Några minuters promenad till stor matbutik, café och matställen.

I den egna trädgården växer vindruvor, hallon, rabarber, jordgubbar, smultron, åkerbär, björnbär, tomater, majs, sparris, gräslök, persilja, paprika, körsbärsträd, plommonträd, lavendel, smultronjasmin, syren, kaprifol, rododendron, rosor, physalis mm och ”framsidan” pryds av gräsmatta och två magnolia träd och inringas av en häck som avgränsar den egna tomten, en perfekt blandning av land-stad, villa-lägenhet.

Ca 8 min med buss/bil till Vagnhärad och 35-40 med tåg från Vagnhärad till Stockholms Central. Finns även Trosabussen, en direktbuss mellan Trosa och Liljeholmen (45 min), som på helger även stannar till vid IKEA.

Mycket bra värd (Trobo) som snabbt åtgärdar felanmälning. Några steg från lägenheten finns ett hus som rymmer sophantering, postlådor och trädgårdsredskap att låna (elgräsklippare, eltrimmer, skottkärra, spade mm)

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Restaurang W
Nyängsvägen 23
Hannah Hermanssons Café
Torget 3
Skolor och barnomsorg
Skärlagskolan
Boställsgatan 1
Vitalisskolan
Skolgatan 10
Affärer
Frendo
Bråtagatan 1
Coop Hölö
Centralvägen 11
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej
Svarar vanligtvis inom 5 timmar

Som medlem i Lägenhetsbyte får du också en månad gratis med Sveriges smidigaste hemförsäkring.

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis