Masthugget, Göteborg

Nordostpassagen 6

 • Hyra 6 000 kr/mån
 • Storlek 1,5 rum / 40 m2
 • Våning 3 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 264126
 • Faciliteter Balkong/terrass, Hiss
 • Beskrivning

  Snabb info:

  Lägenheten ligger i Nordostpassagen, första huset bredvid Oscar Fredriks:ka på Prinsg. i Linné (nära Haga och Järntorget i centrala Göteborg). Det är en stor 1:a på 39 kvm men känns mycket större, hyran är på 6128 (2019 årshyra), köket och badrummet är nyrenoverat, lägenheten har uttag för TM och diskmaskin, ett separat kök, balkong, ett stort sovalkov och hiss samt sopnedkast i trappuppgången.

  Köket och badrummet renoverades i samband med stambyte mars/april 2019. Badrummet fick nytt kakel, golv, toalett samt förberett för tvättmaskin. Köket fick nya skåp, bänkskiva, kylskåp/frys, nytt kakel, fläkt, spishäll och parkettgolv samt förberett för diskmaskin. Man har också bytt eluttagen, fönster, radiatorer/element i hela lägenheten. Balkongdörren är bytt, balkongen kommer också att fräschas upp där man kommer måla om väggarna, slipa golvet och byta räcket.

  Längre info:

  Mysig lägenhet i ett lugnt pensionärs/barnfamiljs område, med en underbar utsikt mot Oskar Fredrikskyrkan. 3 trappor upp med balkong ut mot gården. Hissen åker till tvättstugan, garage, källarförråd samt lägenhetens våning. Ett stenkast från Slottsskogen och Linnégatan. Tvättstugan är kanon och man kan tvätta dygnet runt.

  När du kommer in möts du av en hall med många garderober, i vardagsrummet finns det ett matbord till 4-8 personer, vardagsrummet är stort och har 2 stora fönster som släpper in mycket ljus samt balkong. I vardagsrummet finns ett stort sovalkov där jag har plats med en 1,20 säng, ett skrivbord samt hörnsoffa (går att ha 1,80 säng).

  Lägenheten har ett stort badrum med dusch och plats för TM. Köket är väldigt bra planerad, du får plats med mycket utrymme och då det finns ett fönster vid köket så stannar inte matoset kvar i lägenheten. Köket har en ny kylskåp och frys, en ny fläkt och en ny spishäll. Har även en matbord med plats för 2 stolar i köket. Balkongen är rymlig och har en otrolig fin utsikt mot Oskar Fredrikskyrkan.

  Lägenheten är en 1,5:a på 39 kvm men känns mycket större då den är bra planerad och luftig med mycket fönster och den egentliga hyran är på 6128 (2019 årshyra) kr. Det är ett comhem hus så det analoga nätet finns kvar och de har både coax bredband (comhem) och fibernät bredband.

  I November 2013 målades hela lägenheten om, tak, vägg (i vardagsrum, sovalkov och köket) dörrar/skåp (i hallen).

  Källarförråd finns c:a 10 kvm. Tvättstugan i samma hus, åk ner med hissen med till sista våningen. Cykelförråd och mopedrum.
  Boendeparkering i området kostar 620 kr/mån (M4) finns också parkeringshus där man kan ansöka om parkeringsplats.

  Lägenheten är definitivt värd att se!

  En av Göteborgs bästa hyresvärdar - Det är en mycket aktiv hyresvärd som ständigt vill förbättra servicen till oss boende, snabba och effektiva!

  Runtomkring finns det mycket caféer, restauranger och fina naturområden, som Slottskogen och dess omnejd. 3 min gångavstånd till Linnégatan där det finns butiker, matbutiker (Hemköp, Willys, Netto, Lidl), saluhall, caféer/restauranger, apotek och bra resekommunikation, där spårvagnar och bussar även åker under nattrafik. Bredvid Linnéstadens Saluhall Briggen finns Linnéstadens bibliotek, ett utmärkt ställe att studera i lugn och ro.

  Resekommunikationen är riktigt bra, du kan åka kollektivt från busshållplatsen Oskar Fredrikskyrkan där du tar 60 bussen eller ta bussar/spårvagnar från Prinsgatan eller Masthuggstorget. Alla tre hållplatser har bussar/spårvagnar som åker nattrafik.

  Ett ev byte kan göras omgående när rätt objekt presenteras.

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Hyresvärd Ivar Kjellberg
 • Bredband COMHEM
 • Övrigt Bildad BRF

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 2 rum / 45 m2
 • Max hyra 7 500 kr
 • Områden
  Västra Götaland (Göteborg)

  Nordstaden / Vasastaden / Johanneberg, Örgryte / Johanneberg / Lorensberg, Linnéstaden / Guldheden / Masthugget

Alternativt önskemål

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 2 rum / 40 m2
 • Max hyra 7 000 kr
 • Områden
  Stockholm

  Norrmalm / Gamla Stan, Vasastan, Östermalm

Antal annonsbesökare: 19 873
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Vaxholm
7999 kr/mån
2 rum, 55 m², 1 tr
Enskede
3833 kr/mån
1 rum, 33 m², 6 tr
Lundby, Göteborg
7000 kr/mån
4 rum, 84 m², 2 tr
Bräcke, Göteborg
6881 kr/mån
3 rum, 66 m², 2 tr
Vill du synas här?