Ekerö, Stockholms län

Gustavavägen 135

1 mot 1

4 rum ∙ 90 kvm ∙ Vån 1

11 000 kr/mån

Annonsnummer: 293681

Balkong/terrass
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Ekerö Bostäder

En mysig radhusfyra med två våningar. Liten uteplats på framsida och stor altan på baksidan (byggd sommaren -20). Baksidan är avgränsad med högt staket åt både grannarnas håll samt ut mot vägen. På framsidan är det inga grannar mitt emot, utsikten är bara skog.

Finns tvättstuga i området, men även plats och färdigdraget i det övre badrummet, där också badkar finns. Plats för diskmaskin. Stor kyl och frys. Helkaklat badrum på nedre plan, varmförråd/klädkammare på undervåningen och stor garderob/klädkammare med fönster i det större sovrummet på övervåningen. Kallförråd på baksidan. Morgonsol på baksidan fram till ca 13-14 sedan sol på framsidan tills solnedgången.

Köket och hallen målades samt tapetserades om sommaren 2020, och nytt golv i vitlaserat trä lades i januari 2018 i både kök och hall. Trägolv i färgen Valnöt lades i vardagsrummet och i sovrummet på nedervåningen i januari -16 och väggarna målades och tapetserades
om vintern -21.. Ny säkerhetsdörr juli -20. P-plats ute finns och i garage (med el). Två sovrum samt badrum på övervåningen, ett sovrum samt kök, vardagsrum och toalett med dusch på undervåningen.

Ligger i ett grönområde nära Ekerö centrum dit det tar tio minuter att gå ner. Där finns matbutik, restauranger, klädbutiker, bank, apotek och annat, även bussförbindelser dygnet runt. 20 minuter till innerstaden med bil. Ligger två minuters promenad från norra Europas största bokskog och Ekebyhovs slott och park.

Fiberinternet draget och uttaget finns i vardagsrummet. Toppenbra hyresvärd, snabba med service och hjälp, och generösa när något behövs bytas eller går sönder. Väldigt lugnt och barnvänligt område med mycket barnfamiljer och många bra förskolor samt skolor i närheten!

Läs mer om bostaden

Önskad bostad
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Områden
Tresiffriga postnummerområden
111, Norrmalm / Gamla Stan
114, Östermalm
Alternativt önskemål
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Områden
Stadsdelar
Katarina-Sofia, Stockholm
Nockebyhov, Bromma
Åkeslund, Bromma
Nockeby, Bromma
Ålsten, Bromma
Äppelviken, Bromma
Smedslätten, Bromma
I området
Restauranger
Golfbaren Jungfrusund AB
Bryggavägen 133
Restaurang Jungfrusund
Bryggavägen 133
Skolor och barnomsorg
Ekerö öppna förskola
Bryggavägen 8
Jollen Förskola
Pråmvägen 6
Affärer
Baccma AB
Fredrikstrandsvägen 17
LiDL
Älvnäsvägen 2
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej
Svarar vanligtvis inom 1 timmar

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis