Traneberg, Bromma

Tranebergs strand 13

1 mot 1

4 rum ∙ 90 kvm ∙ Vån 2

13 200 kr/mån

Annonsnummer: 311196

Balkong/terrass
Hiss
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Anders Bodin

Ljus, yteffektiv och välplanerad 4:a i gott skick. Parkett i alla rum. Lägenheten har två kaklade badrum, ett med badkar och ett med dusch. Rejält kök med glasvägg mot vardagsrum, glasväggen ger extra rymd åt lägenheten samtidigt som den avgränsar och underlättar möblering. Tre sovrum varav ett lite större. Hänförande söderutsikt över Mälaren och Essingeöarna från kök och två rum.

Välbyggt hus från 1994 med en seriöst och ansvarstagande hyresvärd vilket inkluderar rondering nattetid med väktare. Treglasfönster isolerar effektivt mot trafikljud. Huset är byggt med omsorg kring detaljerna, vilket annars kan saknas i nybyggda lägenheter. Cykel och barnvagnsförråd finns i huset där skyddet mot stölder är högt.

Balkong med teaktrall i söderläge. Garage finns i källaren, dock med viss kötid. Garargehyran är runt 1000 kr/mån. Hyresvärden har även en internkö till det övriga fastighetsbeståndet. Den exakta golvytan är 88 kvm.

Trevliga och trygga omgivningar med närhet till Alviks torg, kommunikationer, skolor och strandpromenader längs Mälaren. Lägenheten ligger ett stenkast från en badbrygga där man kan ta ett dopp när andan faller på eller ta en skridskotur när isen har lagt sig. Det är även nära till en handfull restauranger (exempelvis Sjöpaviljongen) med olika typer av kök och ambitioner. För den som tränar finns två gym på ett några hundra meters avstånd samt fina stråk för löpningen. Under säsongen maj - september trafikerar en färja Stadshuset/Riddarholmen från närliggande Alvik Strand. För barnfamiljer finns intilliggande lekparker och grönområden och lägenhetens entré ligger avskild från biltrafik.
Lägenheten är en pärla för dig som vill ha bekvämt och nytt med hög standard på service. Det är lätt att trivas och känna sig trygg i området där grannar hälsar på varandra.

Se mer på http://andersbodin.se/fastigheter/tranebergs-strand-1/

Läs mer om bostaden

Önskad bostad
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Områden
Tresiffriga postnummerområden
111, Norrmalm / Gamla Stan
112, Kungsholmen / Essingeöarna
114, Östermalm
115, Östermalm / Gärdet / Djurgården
116, Södermalm, östra
117, Södermalm, västra / Gröndal
118, Södermalm, centrala
167, Bromma, södra/östra
I området
Restauranger
Alviks Matbod
Gustavslundsvägen 14
Poké Burger
Gustavslundsvägen 147
Skolor och barnomsorg
Tranebergsängen Öppen Förskola
Svartviksvägen 7
Förskolan Hoppetossa I Ur & Skur Musketören
Runda Vägen 24
Affärer
Coop Tranebergsvägen
Tranebergsvägen 2
Coop Minneberg
Svartviksslingan 98
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis