Hjorthagen, Stockholm

Hårdvallsgatan 18

1 mot 1

4 rum ∙ 86 kvm ∙ Vån 1

16 700 kr/mån

Annonsnummer: 370834

Balkong/terrass
Hiss

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd AFA

Ljus och rymlig lägenhet, ursprungligen en 3:à som vi gjort om till en 4:a.
Önskar man 3:à tar vi givetvis ner väggen innan utflytt.
Hörnläge och en fantastisk balkong om ca
20 kvm! Lägenheten är stilfullt inrett med modernt kök från HTH, snygga luckor i ljus trä som ger en varm känsla.
Matchar fint med de rostfria vitvarorna som finns i köket: spis med induktionshäll, vatmlutfsugn.kyl och frys i fullhöjd. Diskmaskin finns installerad, men som är vår egen. Snygga trädetaljer och breda fönsterbrädor i kalksten.

Delvis öppen planlösning på kök och vardagsrum.
2 sovrum med inbyggda garderober, finns även i hall. Hallen är stor och har en del som är möblerbar (vi har garderober men går perfekt att ha som kontorshörna till exempel). I hallen finns klinkergolv vid entrén. Rymligt badrum med vitt kakel och brunt klinkergolv från Höganäs. Tvättmaskiner våra egna, men tvättstuga finns i huset. Bra med förvaring i badrummet med två rymliga skåp över bänkskiva.
Till lägenheten finns rymligt källarförråd, gemensamt cykelrum mm.

Lägenheten har fin och effektiv planlösning med material av hög klass. Rumshöjden i lägenheterna är 2,6 m. I husets källare finns garage, plats för cyklar, och lägenhetsförråd. Det finns två tvättstugor placerade i bottenvåningen av husen. Den ena är belägen inom fastigheten Norra Kvill 1 (som består av två huskroppar, till vänster om förskolan) och den andra finns inom fastigheten Padjelanta 1 (till höger om förskolan). Tvättstugorna är försedda med elektronisk bokning.
Bredband, telefoni och digital TV

Lägenheterna är försedda med framtidssäkert fibernät med uttag i alla rum. Telenor levererar samtliga tjänster för bredband, TV och telefoni.

Rökfri fastighet
Fastighetsägaren vill verka för en god inomhusmiljö och hälsa för samtliga boende, och det är inte tillåtet att röka i lägenheten, fastighetens allmänna utrymmen eller i direkt anslutning till fastigheten

Vi älskar vår lägenhet, men då vi kommer från hus saknar vi lite utrymme. Söker därför en något större lägenhet, helst minst 4 rok, men ev rymlig 3:a som går att använda som 4:a.
Lägenheten har toppenläge jättenära till naturen, förskola finns bredvid huset och flera i området. Busshållplats ligger med ca 2 minuters promenad, 7 minuter till tunnelbana.
En av de saker vi älskar mest är vårt stora, underbara balkong, trots att lägenheten ligger endast en trappa upp känns det högre. Lugnt och fint läge, vetter mot en park som är under byggnad.
Lägenheten och omgivning är lugn och det är helt underbart att ha så nära till naturen, strövområden, men ändå bara 7 minuters bussresa till Stureplan!

Hör av dig så ordnar vi en visning!

Läs mer om bostaden

Önskad bostad
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Områden
Tresiffriga postnummerområden
111, Norrmalm / Gamla Stan
112, Kungsholmen / Essingeöarna
114, Östermalm
115, Östermalm / Gärdet / Djurgården
116, Södermalm, östra
117, Södermalm, västra / Gröndal
118, Södermalm, centrala
181, Lidingö
I området
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej
Bostadstips
Fålhagen, Uppsala
Eskilsgatan 6 a
Fålhagen, Uppsala
S:t persgatan 39
Sannegården, Göteborg
Styrfarten 14

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis