Södermalm, Stockholm

Beckbrännarbacken 4, PARKLÄGE

 • Hyra 3 300 kr/mån
 • Storlek 1 rum / 32 m2
 • Våning 1 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 375474
 • Faciliteter Hiss, Badkar
 • Beskrivning

  EN PÄRLA i SOFO MED PARKER, MATBUTIKER, APOTEK, SYSTEMBOLAG, 7-ELEVEN, BAGERI, KAFÉER & BARER

  KAN MAN BO MED ALLT DETTA MITT I STAN OCH BARA HA PARK RUNT OM SIG?
  SVAR; JA!

  Ett stenkast från Nytorget och Vitabergen ligger denna ljuvliga 1:a med lummig grönska utanför fönstren. Parken gör att ingen trafik passerar och det är helt tyst och lugnt. Innergården är stor och även den grön och lummig - ingen asfalt och inga tråkiga murar.
  Här finns allt för den som vill bo vackert, enkelt och personligt. ❤


  UTRUSTNING & BEKVÄMLIGHETER
  Lägenheten är 32 kvm och utrustad med kokvrå med gasspis (kommer bytas ut) och badrum med badkar. Duschkabin kan installeras istället. Gemensam och bokningsbar tvättstuga samt bra förråd i källaren. Lägenheten ligger i husets entréplan men med grannar som bor under, så när man går in i lägenheten är man 1 våning upp endast med park utanför, och helt utan insyn från gatan. Bara bra grannar!


  ATT TA SIG RUNT
  2 kvarter till kollektivtrafik och en mängd bussar såsom blå buss nr 2 och 3. Närmaste tunnelbanelinjen är Medborgarplatsen och Slussen. En promenad ner till Gamla Stan tar 10 minuter och då vandrar du med utsikt över hela staden.

  Det här är i särklass en utav de bästa platserna i hela stan - det är svårt att finna liknande oaser om man älskar grönska, lugn, mysiga områden och att ha caféer, barer och restauranger i varje gathörn. Både ICA och Coop ligger på två kvarters avstånd, så väl som 7 eleven, apotek, bageri m.m. Allt finns direkt inpå knuten.


  RENOVERING PLANERAS
  Hyresvärd är stabila och väldigt bra Stockholmshem som planerar ett stambyte som pmed start hösten 2019. Det kommer ta 6 månader och uUder denna tid erbjuds en liknande evakueringslägenhet och värden ordnar med all flytt inkl. packning. Alla gamla detaljer kommer bevaras i huset och renoveringens materialval kommer ta hänsyn till fastighetens estetik med väggmålningar, och mässingsdetaljer i handtag mm.

  Detta innebär att du själv väljer hur du vill utrusta lägenheten och betalar efter vilken standard du önskar ha. Grundstandarden kommer att vara vacker med sjösten i badrummet, ett nytt mini-kök som ersätter kokvrån med bättre förvaring och spis mm. EN liten vägg tas bort som möjliggör större kök och jackförvaring/hatthylla flyttas i hallen till motsatt sida.

  Efter renoveringen kommer hyran höjas successivt under 3 år och sluta på ca 5.800 kr år 2023 d.v.s. vad som är rimligt för en lägenhet i stan. (Just nu har huset billigast hyra av alla hyresrätter i stan enligt värden!). Den hyran behålls så klart fram till ny inflytt.

  Jag har bott här i 15 år och skulle gärna stanna i 15 år till, men med en växande bebis behövs ett annat boende även om hjärtat alltid kommer bo kvar i dessa kvarter. Bättre plats finns inte! <3

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Hyresvärd Stockholmshem
 • Bredband COMHEM

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 1,5 rum / 40 m2
 • Max hyra 13 500 kr
 • Övriga preferenser Badkar, Öppen spis/kakelugn, Bildad BRF
 • Områden
  Stockholm

  Norrmalm / Gamla Stan, Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Östermalm, Östermalm / Gärdet / Djurgården, Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala, Hägersten, östra, Bagarmossen / Skarpnäck / Sköndal, Hägersten, västra

Antal annonsbesökare: 9 935
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Kungsholmen, Stockholm
7990 kr/mån
2,5 rum, 65 m², 2 tr
Södermalm, Stockholm
6500 kr/mån
2 rum, 59 m², 7 tr
Kungsladugård, Göteborg
5622 kr/mån
2 rum, 61 m², 2 tr
Lunden, Göteborg
9000 kr/mån
2 rum, 51 m², 5 tr
Vill du synas här?