Vasastan, Stockholm

Roslagsgatan

1 mot 1

1.5 rum ∙ 43 kvm ∙ Bottenvåning

5 525 kr/mån

Annonsnummer: 379167

Hiss
BRF

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Heimstaden


Lägenhet om 43 kvm belägen på nedre botten i ett lugnt gårdshus på Roslagsgatan i Vasastan. Lägenheten är till stor del renoverad under 2015 och har högt i tak, oljade parkettgolv och djupa fönsterbrädor i sten. Du kliver direkt in i hallen med vita väggar (väggar och tak målades om 2015), mörkoljat parkettgolv och gott om plats för flera garderober och även ett skrivbord eller liknande.

I anslutning till hallen ligger även badrummet som är rymligt med ljusgråa klinkerplattor på golvet och vitkaklade väggar. Badrummet har gott om plats för förvaring och har moderna duschväggar som sattes in 2010 samt plats för tvättmaskin. I anslutning till den avsmalnande hallen ligger en större sovalkov med plats för såväl en 120 cm bred säng som nattduksbord. Sovalkoven har lite ojämna vinklar så vill man ha en bredare säng än 120 cm får man platsbygga den. Sovalkoven har vitmålat brädgolv och en diskret mönstrad tapet i ljusgrönt och vitt (golv, tak och väggar renoverades 2015).

Köket är i klassisk stil med fönster mot gården och har klassiskt, gammalt serveringsskåp och sekelskiftesinspirerade luckor (väggar och köksinredning målades 2015). Köket har vita väggar, vitmålat brädgolv och vit köksinredning, vit köksfläkt och vita vitvaror. Köket har en ny kyl och frys (Electrolux) som sattes in i slutet av 2015 och gasspis och -ugn av äldre modell. Köket har plats för ett mindre matbord med 2-3 sittplatser.

Vardagsrummet har fönster mot gården och har vita väggar som målades om under 2022 samt mörkoljat parkettgolv. Vardagsrummet är mycket rymligt och har plats för både soffgrupp, matplats för 4-5 personer samt förvaring såsom byrå och tv-bänk.

Lägenheten har säkerhetsdörr och fönsterlås. Fastigheten har genomgått renoveringar under de senaste åren och är i gott skick.

Roslagsgatan är en mysig och levande gata full av trevliga restauranger som Babette, Gnarly Burger, klassiska Browallshof (tidigare Claes på Hörnet) och Meno Male. På gatan hittar du även pubar och ett flertal mysiga butiker som antikaffärer, byggnadsvårdsbutiken Byggfabriken och Tehuset Java.

Du har ett flertal grönområden i närheten att välja ibland, från lilla mysiga Monica Zetterlunds park belägen på Roslagsgatan till Vanadislunden ett par hundra meter bort och lummiga Hagaparken som du promenerar till på 3-4 minuter.

Ett stenkast från porten finns buss 50 som går från Lappkärrsberget till Hornsberg via till exempel Stockholms Universitet, Odenplan, Centralen och Kungsholmstorg. Du når även ett flertal bussar från Odengatan (till exempel buss 2 och 4) som du kan promenera till på 4-5 minuter. Bussar till Norrtälje och Vaxholm kan du även promenera till på 3-4 minuter. Tunnelbanan (Tekniska Högskolan) ligger högst upp på Odengatan och tar cirka 8-10 minuter att gå till.

Längre bort på gatan hittar du såväl förskola som grundskolan Johannes Skola och matbutiker ligger i närheten, antingen går du till Ica Roslagstull (3 min promenad) eller Coop på Odengatan (4-5 min promenad) eller Ica Baronen (6-7 min promenad). I huset finns vindsförråd och i gatuhuset ligger tvättstugan med två tvättmaskiner, torktumlare och torkrum.

Hyran är exakt 5525 kr.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Alternativt önskemål
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
The Churchill Arms
Tulegatan 21, Vasastaden
Café Nero
Roslagsgatan 4, Vasastaden
Skolor och barnomsorg
38:ans Förskola
Döbelnsgatan 38, Vasastaden
Svea Förskola
Döbelnsgatan 38, Vasastaden
Affärer
Coop Konsum
Odengatan 31, Vasastaden
Tidningsspecialisten
Odengatan 30, Vasastaden
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Intresserad
Inte intresserad
Svarar vanligtvis inom 16 timmar

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis