Stockholm, Stockholms län

Gröndalsvägen 112

1 mot 1

3 rum ∙ 70 kvm ∙ Vån 6

7 700 kr/mån

Annonsnummer: 451472

Balkong/terrass
Hiss
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt

Lägenheten är 70 kvadrat, exkl 6 st inbyggda enkelgarderober + 2 st inbyggda dubbelgarderober så den upplevs stor. Yttervägg till yttervägg är den 80 kvadrat.

Det är en väldigt ljus och härlig lägenhet med högt i tak och balkong på Ekensberg i Gröndal. Det är parkett i hela lägenheten förutom i köket. I vardagsrummet är det en gammal fin stavekparkett. Fönsterbrädor i marmor.

Extremt bra förvaring i hela lägenheten med platsbyggda garderober och städskåp. Tvättstuga på entréplan med 2 tvättmaskiner, tumlare och torkskåp. Förberett för tvättmaskin i badrummet. Man har tillgång till ett förråd i källaren och det finns också två cykelrum och ett grovsoprum.

Det är två sovrum och i det mindre sovrummet går en 160 cm säng in. Det större sovrummet har hörnfönster och är väldigt ljust och fint. I köket är det kyl/frys, diskmaskin och vanlig spis o ugn. Det går lätt att sitta 4 personer och funkar bra om man vill ha middag för fler.

Vinterviken är ett stenkast bort och det finns flera möjligheter till bad inom 5 min gångväg. Kommunikation via buss 133 precis utanför dörren. Jag har bott i lägenheten i 16 år och trivs bra men vill flytta närmare nackareservatet då jag cyklar mycket MTB. Det är ett lugnt hus med trevliga grannar. Fastigheten är välskött och förvaltas av TeoGe.

Lägenheten är väldigt billig och förutsägbar, då den exakta hyran är 8056 kr inkl vatten, uppvärmning och el, så inga kostnader mer än om man önskar bredband tillkommer.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Områden
Tresiffriga postnummerområden
120, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad
121, Johanneshov / Enskededalen
131, Saltsjö / Nacka / Hammarby
Stadsdelar
Södermalm, Stockholm
I området
Restauranger
Hanoi Boutique
Styrbjörnsvägen 16
Matprofilen Restaurant AB
Gröndalsvägen 171
Skolor och barnomsorg
Viken
Gröndalsvägen 146
Pegasus Fritidshem
Matrosbacken 20
Affärer
Coop Gröndal
Gröndalsvägen 36
Coop Nära
Badstrandsvägen 28
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej
Svarar vanligtvis inom 9 timmar

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis