Sundbyberg

Vasagatan 5

 • Hyra 9 200 kr/mån
 • Storlek 2 rum / 56 m2
 • Våning 6 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 458705
 • Faciliteter Hiss
 • Beskrivning

  Denna lägenhet är en centralt belägen pärla på 56 m2 i hjärtat av Sundbyberg. Utanför entrén till denna bostad kan du på ett par minuter ta dig till tvärbanan, pendeltåget, tunnelbanan och bussar.

  "Bananhuset"
  I detta hus, Vasagatan 5 och Esplanaden 6, samsas 212 hushåll om en enorm konstgräsbeklädd takterass. Här finns grill, solstolar och lekplats med sandlåda.
  Stor tvättstuga i källarplan samt "akuttvättstuga" på varje våningsplan. Cykelrum + förråd i källarplan. Barnvagnsrum på varje våningsplan.
  Huset totalrenoverades under ett par år och jag flyttade in när detta var klart 2015.

  Kännetecknande för huset är att vi är en härlig mix av grannar som bor här. Här bor hundägare, barnfamiljer, tystlåtna, sambos, gifta, särbos, enastående, snacksaliga, hjälpsamma, sportiga och lata.

  Om du scrollar igenom bilderna i denna annons i omvänd ordning (nedifrån och upp) får du en tydligare känsla Över planritningen i lägenheten.

  Hall: tre stora väggfasta garderober. Möblerbar.

  Badrum: helkakel och klinker, handukstork och bra förvaring i Elfa hyllsystem på väggen, möjlighet och plats finns för tvättmaskin och torktumlare

  Kök: Den öppna planlösning ger ett stort ljusinsläpp i köket. Här har du möjligheten att själv reglera hur stort kök / vardagsrum / sovrum / annat rum du vill genom det sätt du möblerar / skiljer de olika avdelningarna av hemmet åt. Så som jag möblerat i nuläget har jag delat av rummet cirka 50/50 kök/ sovrum-vardagsrum

  Övrigt; sovrum med stor inbyggd garderob längs med ena kortväggen, en vacker tapet och fantastisk utsikt över Sundbybergs takåsar.

  Vi vill flytta till:

  Vi söker i första hand en trea (eller en välplanerad tvåa på minst 65m2 ) i ”Brommatrakterna” eller längs med gröna linjen eller andra bra kommunikationer som snabbt tar oss till Brommaplan. Vi vill bo med terass eller balkong samt närhet till natur.

  Vi är främst intresserade av att hitta en ny bostad i Abrahamsberg, Olofslund, Stora Mossen, Traneberg, Alvik, Blackeberg, Södra Ängby, Åkeshov, Islandstorget. Det ska inte ta längre tid än 20-30 min att ta sig till Brommaplan med kommunalt färdmedel.

  Klicka endast JA på denna lägenhet om du är seriöst intresserad av att genomföra ett byte!

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 2 rum / 60 m2
 • Max hyra 9 000 kr
 • Krav Balkong
 • Områden
  Stockholm

  Kungsholmen / Essingeöarna, Östermalm / Gärdet / Djurgården, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad, Enskede, Bagarmossen / Skarpnäck / Sköndal, Bromma, södra/östra, Bromma, norra/västra, Sundbyberg, innerstad, Sundbyberg, norra/västra

Antal annonsbesökare: 2 038
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Johanneberg, Göteborg
8500 kr/mån
2 rum, 55 m², 3 tr
Hägersten
6500 kr/mån
2 rum, 58 m², 3 tr
Kvillebäcken, Göteborg
13000 kr/mån
4 rum, 86 m², 4 tr
Uddevalla
5377 kr/mån
3 rum, 67 m², 2 tr
Vill du synas här?