Kungsängen, Uppsala

Muningatan 11

1 mot 1

5 rum ∙ 110 kvm ∙ Vån 5

15 863 kr/mån

Annonsnummer: 468807

Balkong
Hiss
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Uppsalahem

Nyproducerad och centralt belägen hyresrätt med Uppsalahem som hyresvärd. Fastigheten byggdes 2011. Stor lägenhet på 110 kvm med fem rum, kök och två badrum. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och härlig utsikt. Det ena badrummet har dusch (med duschvägg) och plats för tvättmaskin samt torktumlare. Det andra badrummet har ett badkar (nyinstallerat i augusti 2017).

Våning fem med fantastisk utsikt över Kungsängen. Det gamla bussgaraget, utanför fönstret, byggs just nu om till ett nytt torg och detta ska stå klart 2025 med bland annat en helt ny skola på plats. Så utsikten kommer klart förbättras till 2025 och då kommer det vara väldigt nära till torg, park, lekpark, idrottsanläggningar, fotbollsplan, skola och förskola.

Utanför fönstren i köket och vardagsrummet finns också gröna ytor med stora träd samt charmiga äldre hus (äldre arbetarbostäder i två våningar). Stor hiss finns i trapphuset. Balkong med eftermiddagssol mot innergården. Källarförråd i källaren samt två mindre förrådsrum inne i lägenheten. Naturligtvis finns en gemensam tvättstuga för de som bor i fastigheten. Liten lekplats på innergården och direkt utanför trapphusets huvudentré finns Mjölnarparken. Hela huset är rökfritt, både inomhus och utomhus (innergård samt utanför portarna).

2 minuters promenad till Fyrisån och hamnen, 5 minuters promenad till Stadsträdgården och 10 minuters promenad till Stora torget. Bra pendlingsläge, bara 10 minuters promenad till Centralstationen. Ett par minuters promenad till Willys matvarubutik och nära till Anna Petri Park (stor lekpark i Kungsängen). I samma hus som lägenheten ligger en salladsbar och en nagelstudio. Hela området (Kungsängen) har under senare år byggts om och ombyggnationen fortsätter. Snart kommer ytterligare lekparker byggas i direkt närhet till vårt hus. Bussgaraget (som idag syns från våra fönster) kommer inom ett par år att byggas om till torg samt bostadsbyggnader. Mjölnarparken och de äldre låghus som finns i närheten (syns i utsikten från lägenheten) kommer inte att byggas om eftersom de ska bevaras (enligt kommunens planritningar).

Fler bilder på vår lägenhet går att få vid önskemål! Planritning över lägenheten finns bland de upplagda bilderna. De tre bilderna som är tagna i utomhusmiljö är tagna i Mjölnarparken som ligger precis framför husets huvudentré (och som syns genom vardagsrums- samt köksfönstret).

Vi önskar helst byta till ett hus eller radhus. Gärna i Uppsala men vi är även intresserade av hus/radhus i kringliggande orter. Större lägenheter, minst 110 kvadrat, är också av intresse!

Läs mer om bostaden

Är du intresserad av ett byte?
Svarar vanligtvis inom 4 timmar
I området
Kollektivtrafik
Buss
Munigatan (Uppsala) (146 meter)
Tåg
Uppsala Fjalars gränd (394 meter)
Restauranger
Bellissimo Ristorante
Siktargatan 13 (171 meter)
Bistrån
Östra Ågatan 115 (586 meter)
Skolor och barnomsorg
Uppsala Kommun
Kungsängsgatan 33 (437 meter)
Bulans förskola
Döbelnsgatan 2
Affärer
Kungsängsliljans Butik
Östra Ågatan 73 (373 meter)
Ayhams Närabutik
Kungsängsgatan 31 (496 meter)
Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis