Kvillebäcken, Göteborg

Arvid Lindmansgatan 3A

1 mot 1

2 rum ∙ 54 kvm ∙ Vån 1

6 793 kr/mån

Annonsnummer: 478295

Balkong/terrass
Hiss

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Stena Fastigheter

Det finns tvättmaskin/torktumlare i badrummet finns även tvätt/matt-tvätt/torkrum i källaren.
Parkett i sovrum samt i vardagsrum, köket har nyinsatt hällespis nya skåpsluckor samt nytt kakel längst diskbänk och arbetsbänk och även bänkskiva i svarträ insatt.
Alla väggar är i vitt så det kan målas om enkelt i valfri färg eller tapet etc. Det finns balkong inte så stor med får plats med bord och två stolar och 2 blomlådor.

Butiker i närheten är willys, lidl, coop, tempo. Matställen två pizzerior, sushi, thai. Busshållplats 2 min gångavstånd, 5 min till backaplan 10 till stan.

Hisingsparken (stort naturområde med aktiviteter och promenadstråk/löpspår) ligger alldeles i närheten samt fotbollsplaner, skola och kyrka.

Inget vindföråd men hyffsat stort källarföråd som är smidigt och lättåtkomligt.

Området är lungt och stilla (för att vara ett bostadsområde) det är blandat av alla åldrar och bra grannar. Det är även betongväggar som är rätt tjocka, så det är inte så lyhört.

Lägenheten ligger bra och strategiskt när det gäller tillgång till allt. Finns ju även hornbach (har ju allt nästan allt där gällande inredning etc) om man behöver något till lägenheten så man slipper åka in till stan och köpa räcker med en liten promenad. Bott här i 10 år och har vart mycket nöjd.
Och om något behövs fixas finns det jättebra vaktmästare etc som fixar det i stort sett samma dag så bra service även där.

Och är man medlem i hyresgästföreningen så finns det även möjlighet till att få låna en nyckel till ett mycket bra källargym som även har bastu som är helt suverän. Denna ligger drygt 50 meter ifrån lägenheten. Man sätter upp en tid där så kan man träna själv eller med en kompis så väldigt skönt och privat.

Parkering finns också precis utanför och även garage som då är lite dyrare men såklart lyxigare. Parkeringen syns ifrån balkongen så man har ju bättre uppsikt och man köper då månadskort så man kan stå där året om. Och finns även mopedrum(kostar 100 kr /mån) samt soppsortering/grovsoprum precis utanför så lätt att slänga när man ska dra iväg.

Det va mycket text och beskrivning men bättre att ta med lite extra så blir det lättare att se om man är intresserad eller inte. =)

Men som sagt bara höra av sig om intresse finns eller om du/ni vill fråga nått. Antingen skriver ni här inne eller så kan du/ni ringa mellan 08-18 varje dag även helg och svarar jag inte så försök igen senare eller dra iväg ett sms det är inga problem.

Tele: 0707924668 / Peter

Mvh Peter

Läs mer om bostaden

Önskad bostad
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Områden
Tresiffriga postnummerområden
411, Nordstaden / Vasastaden / Johanneberg
412, Örgryte / Johanneberg
413, Linnéstaden / Annedal / Guldheden / Masthugge
414, Majorna / Högsbo / Linnéstaden
416, Stampen / Olskroken / Kålltorp / Härlanda
421, Västra Frölunda / Askim
431, Mölndal
427, Billdal
436, Askim / Hovås
435, Mölnlycke
442, Kungälv / Marstrand
Kommuner
Kungälv kommun,
I området
Restauranger
Valentino Pizzeria
Slättadammsgatan 1
Pizzeria Pomodoro
Bjurslätts Torg 3
Skolor och barnomsorg
Förskolan Gryningen
Fyrklöversgatan 58
Junibackens förskola
Gullrisgatan 9, Kvillebäcken
Affärer
Hj Livs Jour
Fyrklöversgatan 22
Tempo
Bjurslätts Torg 1
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej
Svarar vanligtvis inom en timme

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis