Stadshagen, Stockholm

Franzéngatan 55

1 mot 1

2 rum ∙ 57 kvm ∙ Vån 3

9 900 kr/mån

Annonsnummer: 505385

Balkong
Hiss
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Familjebostäder i Stockholm

Superfin lägenhet i härligt område på Kungsholmen, precis intill vattnet. Denna tvåa på 57kvm är en riktigt välplanerad lägenhet på tredje våningen, ett stenkast från vattnet i Hornsbergs Strand. En riktig pärla!

De stora fönstren gör att lägenheten får in väldigt mycket ljus i. Den har även en underbar balkong på 4kvm med havsutsikt, morgonsol samt solnedgångsutsikt. Balkongen är halvinglasad, vilket gör att det blir riktigt mysigt och varmt att sitta på balkongen även på kvällen, men att man ändå får en chans att sola på morgonen då balkongen är öppen åt "morgonsolshållet".

Havet syns även från vardagsrummet, samt från sovrummet då ett fönster vetter åt vattenhållet. Sovrummet är stort med plats för en 180cm-säng. Det finns även tre garderober samt en perfekt klädkammare (dörr finns så att man kan stänga till detta utrymme). Generellt har lägenheten väldigt mycket smarta förvaringsutrymmen.

Köket och vardagsrummet är ihop, men ändå rätt separerade, med den öppna planlösningen, vilket är perfekt. Stort kök, med plats för matsalsbord för 6-8 personer samt plats för en stor soffa. Hallen är även öppen både mot köket och vardagsrummet. Superbra planlösning helt enkelt! Lägenheten känns mycket större än 57kvm.

Badrummet är även väldigt rymligt, med badkar och plats för både tvättmaskin och torktumlare.

I övrigt har lägenheten ett stort källarförråd och det är även möjligt att ansöka om parkeringsplats i garaget i huset. Huset har även en stor hiss.

Lägenheten byggdes 2010 och alla väggar och tak målades 2017. Det har bara bott en hyresgäst här innan mig, så lägenheten är i väldigt fint skick. I övrigt så är lägenheten totalt ljudisolerad och jag har aldrig störts av något. Alla i området är väldigt trevliga och Familjebostäder som hyresvärd är otroligt enkla och bra att ha att göra med. Dessutom har de ofta olika tillställningar på gården då alla grannar får tillfälle att ses över tårta och kaffe. Vill man byta golv, luckor, måla om etc. så finns det även möjlighet att göra det enkelt genom Familjebostäder.

Området Hornsbergs Strand är verkligen en pärla i Stockholm. Här har du närhet till både vattnet och stan samt en mängd härliga restauranger intill vattnet. Dessutom ligger ICA Maxi nära och både Stadshagen (blå linjen) och Kristineberg (gröna linjen) T-banestation ligger nära, samt buss 65, 50 och 61.

Jag älskar lägenheten och området, men söker nu efter en lägenhet på Östermalm då jag vill pröva på att bo i det området.

(Obs hyran är på 10 212, men ville inte missa de som satt 10 000 som maxtak:) )

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Områden
Kommuner
Värmdö kommun, Stockholms län
Vaxholm kommun,
Postorter
Ingmarsö, Stockholms län
Ljusterö, Stockholms län
Blidö,
Yxlan, Stockholms län
Åre, Jämtlands län
Alternativt önskemål
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Områden
Tresiffriga postnummerområden
114, Östermalm
115, Östermalm / Gärdet / Djurgården
I området
Restauranger
My Food Story
Moa Martinsons Torg 8
Pitcher's Hornsberg
Moa Martinsons Torg 12
Skolor och barnomsorg
Förskolan Eden
Pär Lagerkvists Gata 8
Förskolan Fröjden
Nordenflychtsvägen 73
Affärer
ICA Maxi Lindhagen
Lindhagensgatan 118
Aliss Delikatesser
Stadshagsplan 1
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej

Som medlem i Lägenhetsbyte får du också en månad gratis med Sveriges smidigaste hemförsäkring.

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis