Hägersten

Skodonsvägen 14

 • Hyra 10 478 kr/mån
 • Storlek 2 rum / 55 m2
 • Våning 3 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 550855
 • Faciliteter Balkong/terrass, Hiss
 • Beskrivning

  Nyproducerad 2:a på 55 kvm med en stor balkong på 7 kvm i sydvästläge i bostadsrättsstandard i Solberga (nära Telefonplan). En väldigt välplanerad, ljus och trendig 2:a där kök/vardsgsrum, sovrum (med walk-in-closet) och badrum alla är rymliga och lägenheten kan enkelt möbleras efter smak. Lägenheten ligger nära Telefonplan (tunnelbanestation) och Älvsjö (pendeltågstation), det tar 20 minuter till city.

  Jag flyttade in i mars 2018 och är den första som bor i lägenheten. Jag har trivts väldigt bra i lägenheten och området men ska nu flytta av andra skäl. Lägenheterna byggdes som bostadsrätter men omvandlades av Wallenstam till hyresrätter. Standarden i materialval är därför väldigt hög.

  Våning: Näst högst upp (3 av 4)
  Golv: Parkettgolv i ask i både enstav och trestav i ett varierande mönster i hall, vardagsrum/kök, sovrum och förråd.
  Kök: HTH köksdesign i grått, helintegrerad kyl, frys och diskmaskin samt inbyggd mikrovågsugn och ugn.
  Sovrum: Inbyggd walk-in-closet i petroleum grönt med heltäckningsmatta och sammetsgardiner.
  Badrum: Helkaklat med tvättbänk och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Duschväggar i glas.
  Balkong: 7 kvm balkong i bra sydvästläge med sol från lunch till ungefär 20.00. På balkongen får man plats med både matbord, loungemöbler och odlingar.
  Förråd: 4 kvm förråd i lägenheten som är inrett med ett IKEA hyllsystem för smart förvaring. Alla lägenheter i Orangeriet är autonoma och har egna förråd och tvättmaskiner i lägenheterna.
  Det finns hiss på alla våningsplan, bilgarage och cykelrum.

  Lägenheten ligger i Solberga och Wallenstams projekt Orangeriet som består av fyra hus. På innergården kan du nyttja det gemensamma orangeriet. Ni kan läsa mer om projektet här: https://www.wallenstam.se/orangerietsolberga

  Wallenstam har inkomstkrav som motsvarar 3x årshyran (idag 378 000 kr) och godkänner inga betalningsanmärkningar.

  Hyra
  10 478 kronor per månad. Det tillkommer kostnad för el, varm- och kallvatten utöver hyran (brukar landa på några hundra kr), samt bredband/TV. Det finns även ett garage under huset som man kan betala extra för att få en plats.

  Närområdet
  Västberga handelsplats ligger några minuter från lägenheten där du har en stor Coop, Systembolaget, Rusta, Jysk, Cykloteket, bensinstation och McDonalds. Förutom det ligger ett mindre torg ännu närmre med postutlämning och ett Tempo. Finns en liten skog i närheten, och inom några kilometer har du Älvsjö motionsspår och sjö att bada i.

  Kommunikationer
  Närmaste busshållplats är Sulvägen och ligger precis vid lägenheten, där kan du ta bussen i fem minuter till antingen Älvsjö eller Telefonplan för att sedan ta pendeltåg/tunnelbana. Du är i City på 20 minuter. På morgonen går det även bussar direkt från Sulvägen till Fridhemsplan som åker förbi Hornstull. Att gå till Älvsjö eller Telefonplan tar ungefär 10-15 minuter.


  Jag går gärna på visningar och är öppen för triangelbyten.

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Hyresvärd Wallenstam
 • Bredband COMHEM

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 1 rum / 18 m2
 • Max hyra 10 000 kr
 • Områden
  Stockholm

  Norrmalm / Gamla Stan, Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Östermalm, Östermalm / Gärdet / Djurgården, Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad, Johanneshov / Enskededalen, Enskede, Hägersten, östra, Bagarmossen / Skarpnäck / Sköndal, Hägersten, västra, Saltsjö / Nacka / Hammarby, Saltsjö-Boo, Bromma, södra/östra, Solna, innerstad/södra

Antal annonsbesökare: 5 780
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Hässelby
4500 kr/mån
2 rum, 40 m², 1 tr
Märsta
9178 kr/mån
3 rum, 81 m², 5 tr
Ystad
6092 kr/mån
3 rum, 82 m², 2 tr
Mölndal
6835 kr/mån
2 rum, 60 m², 4 tr
Vill du synas här?