Bandhagen

Olshammarsgatan 17

 • Hyra 9 999 kr/mån
 • Storlek 4 rum / 94 m2
 • Våning 3 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 562202
 • Faciliteter Balkong/terrass, Hiss
 • Beskrivning

  OBS! Vänligen klicka ej JA om du inte är intresserad av att gå vidare med visning, tack.


  Välkommen till en välplanerad, ljus och fin lägenhet!

  Denna 4a har en stor balkong i söderläge och genomgående planlösning. Vidare erbjuds en magisk blandning mellan gammalt och nytt - vackra detaljer från byggåret 1959 möter renovering från 2017.

  Lägenheten har nyligen genomgått ett stambyte (2017)! Samtliga rum är nytapetserade eller nymålade, innertaken är ommålade, samtliga rum har nya golv som går i grå ton, vardagsrummet har kvar sin vackra fiskbensparkett.

  Ingången som har en säkerhetsdörr leder till en hall tapetserad med tapeter från Morris & Co, här finns en stor och rymlig klädkammare med platsbyggda hyllplan i ren funkisstil. I anslutning finns en innerhall som erbjuder väldigt goda förvaringsmöjligheter. Här finns även en nyrenoverad gäst-wc.

  Kök från Ballingslöv med nya vitvaror (kyl och frys - side by side), spis och fläkt. Plats för diskmaskin. Matplats för cirka 6 personer.

  Lägenheten har tre stora sovrum och ett stort vardagsrum som bjuder in till sociala sammanhang. Samtliga rum stoltserar med fönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp, ytterligare ett plus enligt oss är att vi ej har någon insyn. Lugn innergård.

  Det stora badrummet är helkaklat i vitt med fönster som även här bjuder in ljuset, handdukstork och plats för tvättmaskin.

  Hiss, källarförråd, cykelrum, grovsoprum och nyrenoverad tvättstuga. Möjlighet till parkeringsplats för 200 kr/månaden.

  Hagsätra torg (några få minuters promenad) berikar med t-bana, bibliotek, kemtvätt, frisörer, café, restauranger, apotek, vårdcentral, frukthandlare, Ica samt Matdax - en butik som vi själva och många andra med oss uppskattar högt! Alltid väl påfyllt och superbra priser. Närhet till gym, grönområden, Älvsjöbadet, skolor och förskolor.

  Vi tycker väldigt mycket om vår lägenhet och har tagit hand om den med själ och hjärta. Vi hoppas finna en 3a eller 4a som har fått minst lika mycket kärlek! Vi är seriösa i vårt byte, svarar inom några dagar och vid rätt byte är vi redo att byta inom kort.

  Den exakta hyran är 10.607kr/månaden.

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 3 rum / 70 m2
 • Max hyra 10 000 kr
 • Krav Hiss, Balkong
 • Områden
  Stockholm

  Norrmalm / Gamla Stan, Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Östermalm, Östermalm / Gärdet / Djurgården, Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad, Johanneshov / Enskededalen, Enskede, Hägersten, östra, Bagarmossen / Skarpnäck / Sköndal, Hägersten, västra

Antal annonsbesökare: 3 824
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Märsta
4700 kr/mån
1 rum, 24 m², BV
Vällingby
3927 kr/mån
1 rum, 32 m², BV
Bräcke, Göteborg
5968 kr/mån
2 rum, 57 m², 6 tr
Torslanda
9100 kr/mån
3 rum, 85 m², BV
Vill du synas här?