Sundbyberg

Brunnsgatan 6

 • Hyra 9 348 kr/mån
 • Storlek 3 rum / 77 m2
 • Våning 2 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 566003
 • Faciliteter Hiss
 • Beskrivning

  * Rymlig, ljus en och en halva i Vasastan samt en fin funkistrea i centrala Sundbyberg bytes mot en fyra eller större. Vi gör gärna ett direktbyte med er som vill flytta till Sundbybergs bästa läge och och samtidigt fixa en första lägenhet i stan till något av barnen, eller med er som ska separera. *

  Välplanerad trea i centrala Sundbyberg med balkong i söderläge mot lummiga Sturegatan. Lägenheten är genomgående ljus med parkettgolv i alla rum utom kök.
  Vardagsrummet är stort och ljust med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Här sitter man utan problem 12 personer vid ett utdraget bord.

  Det större sovrummet har fint ljusinsläpp från söder, klädkammare och dörrar mot både vardagsrummet och det andra sovrummet. Det mindre sovrummet har ett burspråk, inbyggda garderober och rymmer en fullstor dubbelsäng.

  Rymligt, ljust kök med matplats för fyra personer, många skåp och stora arbetsytor. Fin serveringsgång med praktisk förvaring mellan kök, hall och sovrum.

  Helkaklat badrum med klinkergolv och plats för stor tvättmaskin. Badrummet har dusch och ett högt väggskåp idag, men ett badkar får plats om man föredrar det.

  Fastigheten är byggd i mitten av 40-talet och är välskött med fina funkisdetaljer som spegeldörrar in till vardagsrummet, dörrhandtag med trägrepp och fönsterbänkar i sten.

  Den fyra meter långa balkongen i söderläge är inramad av grönska på våren och sommaren och skyddad från insyn.

  Tvättstuga och förråd på vinden. Möjlighet till parkeringsplats i husets egna garage. Lägenheten har säkerhetsdörr. I entrén finns ramp och ledstänger fram till hissen.

  Mycket nära till alla kommunikationer - buss, T-bana och pendeltåget, som bara tar 6 minuter till Stockholm Odenplan - samt Sturegatans utbud av kaféer, restauranger, butiker och service.

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 4 rum / 90 m2
 • Max hyra 18 000 kr
 • Områden
  Stockholm

  Norrmalm / Gamla Stan, Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Östermalm, Östermalm / Gärdet / Djurgården, Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala, Sundbyberg, innerstad, Sundbyberg, norra/västra

Antal annonsbesökare: 3 625
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Bromma
10408 kr/mån
3 rum, 72 m², 4 tr
Klostergården, Lund
8500 kr/mån
3 rum, 72 m², 6 tr
Norrmalm, Stockholm
6500 kr/mån
2 rum, 67 m², 1 tr
Södermalm, Stockholm
13288 kr/mån
5 rum, 124 m², 6 tr
Vill du synas här?