Gnesta, Södermanlands län

Margretedalsvägen 15 B

1 mot 1

4 rum ∙ 88 kvm ∙ Vån 2

13 000 kr/mån

Annonsnummer: 572254

Balkong
Hiss

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Gnestahem

Perfekt boende med fantastiskt läge i natursköna Gnesta. Huset är byggt 2015 och vi är första hyresgäst. Till lägenheten hör ett stort förråd i källaren. Det finns garage och även utomhusparkering att hyra (kö via Gnestahem). Det är också gott om gratisparkeringar i området. Tvättstuga för grovtvätt finns, vanlig tvättmaskin och torktumlare har vi i lägenheten. Köket är utrustat med kyl och frys, diskmaskin, mikorovågsugn och givetvis allt annat man normalt finner i ett kök. Stor balkong i söderläge. Lägenheten är genomgående, med fönster både i norr och söder. Samtliga sovrum ligger i norr, vilket gör att det sommartid är svalt, även under de hetaste sommardagarna.
Alldeles utanför huset ligger en badstrand och fina promenadstråk utmed Frösjön. Det tar tre minuter att promenera till pendeltågsstation och fyra minuter till centrum.
I Gnesta finns all den service man behöver, bl.a. tre livsmedelsbutiker, Systembolaget, frisörer, tiotalet restauranger, bank, post, två apotek, fyra bensinstationer, järn-, färg- och elbutiker, brädgård, badhus, gym och, som sagt, en badstrand alldeles utanför dörren. Här finns också ishall, flera skolor och vårdcentral.
Får man någon gång för sig att lämna Gnesta, så tar pendeltåget 20 minuter till Södertälje och därifrån 35 minuter till Stockholm. Med bil är restiden till Stockholm 45-50 minuter. Regionaltåg till Stockholm tar 30 minuter utan byten. Är man på väg någon annanstans i Sverige, så går tågen naturligtvis åt båda hållen. Malmö. Örebro, Göteborg o.s.v. når man från Gnesta utan byte i Stockholm.
Gnestahem är en utmärkt hyresvärd. Det är lätt att få tag på dem på telefon och de kommer pronto om man felanmäler något.
Vi trivs fantastiskt bra, men lägenheten börjar bli för stor för oss. Vi tillbringar dessutom delar av året utomlands och det känns onödigt att ta upp plats andra kanske har större behov av.

Läs mer om bostaden

Är du intresserad av ett byte?
Svarar vanligtvis inom 6 timmar
I området
Kollektivtrafik
Buss
Elektron (316 meter)
Tåg
Gnesta Järnvägsstation (440 meter)
Skolor och barnomsorg
Gnesta Turistbyrå / Servicecenter
Marieströmsgatan 4 (447 meter)
Frejaskolan
Västra Storgatan 15 (318 meter)
Affärer
Coop Konsum
Västra Storgatan 1 (427 meter)
Gnesta Lanthandel Ek för
Stora Torget 3 (507 meter)
Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis