Härryda N, Härryda

Vänhemsvägen 1

1 mot 1

3 rum ∙ 67 kvm ∙ Vån 3

7 716 kr/mån

Annonsnummer: 575653

Balkong
Hiss

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Förbo

En jättefin, fräsch, mordern, välplanerad och rymlig 3a på ca 70kvm med ovanligt stor balkong. Lägenheten är placerad centralt i Hindås omringad av skog, sjö och vackra gröna parkområden precis intill hindås kyrka.

Porttelefon eller tag-key krävs för att komma in i lägenhetshuset som dessutom är utrustat med ett cykelförråd och en stor hiss med möjlighet till sittplats för dem trötta.

Lägenheten är inredd i ljusa färger och parkettgolv i hela lägenheten förutom badrummet som är helkaklat och även utrustat med värmegolv (+5 till +35 grader C).

Man kan som tillval välja till en tvättpelare då det finns plats i badrummet utsedd för just detta. Annars finns det en jättefin tvättstuga på entreplan. Jätte trevligt och barnvänligt område med många fina lekplatser och promenad-möjligheter!

Det finns gott om parkeringsplatser att hyra för ca 200kr/mån.

2min gångavstånd till centrum där du hittar ica, dagis, skola, vårdcentral, bibliotek, blomsteraffär, pizzeria, thai-restaurang, frisörsalonger, busshållplats, tågstation mm.

5-7min gångavstånd till Västra Nedsjön som bjuder på en välskött mysig badplats med brygga, hopptorn, lekplats, grillplats samt lång-grund sandstrand anpassad för barn, vid badplatsen hålls även simskola på somrarna.

Det tar ca 30 minuter med tåg till både Göteborg och Borås, annars går det bussar minst en gång i halvtimmen åt båda håll.

Läs mer om bostaden

Är du intresserad av ett byte?
I området
Kollektivtrafik
Annat
Hindås station (274 meter)
Tåg
Hindås station (274 meter)
Skolor och barnomsorg
Hindåsskolan
Tyringevägen 1 (92 meter)
Fagerhultsskolan
Sportvägen
Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis