Farsta

Forshagagatan 39

 • Hyra 7 999 kr/mån
 • Storlek 3 rum / 80 m2
 • Våning 1 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 576432
 • Faciliteter Balkong/terrass
 • Beskrivning

  Fin ljus öppen trea på 80 m². Lägenheten ligger cirka 5 minuter från Farsta Centrum och tunnelbana, det är ett lugnt och tryggt område. I Farsta Centrum finns allt man kan behöva, matbutiker, apotek, shopping och restauranger. Det tar cirka 10 minuter att gå ner till Farsta sim- och idrottshall eller till Farsta strandbad vid magelungen och där finns även härliga promenadstråk vid vattnet.

  Hall: Hallen målades om för cirka tvår år sedan. Här finns stort förråd som vi idag använder till källsortering, städskrubb och skoförvaring.

  Sovrum 1: Sovrum där vi idag har en byrå och stor säng. Två inbyggda garderober som invändigt är ommålade. Fönster som vetter ut mot lugn gågata. Sovrummet målades om för cirka 6 månader sen.

  Sovrum 2: Omtapetsering vid vår inflytt 2015. Fönster som vetter ut mot lugn gata.

  Köket: Fint kök som är renoverat 2011 med vita matta luckor från Hagaköket. I köket finns gott om förvaring i form av skåp och lådor. Det finns framdraget för diskmaskin. Ett fönster och utgång till balkongen mot lugn gata.

  Badrum: Helkaklat fräscht badrum med dusch. Det finns framdraget för tvättmaskin.

  Vardagsrummet: Stort vardagsrum med plats för både matbord och stor soffa och andra möbler. I vardagsrummet finns stort fönster mot lugn gågata.

  Allmänt: Nylagt Allura Click golv i hela lägenheten förutom badrummet som är helkaklat och köket där det är gråmelerat linoleumgolv. Alla fönster byttes ut innan vår inflytt 2015. Utanför porten slänger man sina hushållssopor och där finner man även tvättstugan som har 4 tvättrum som har 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel i vardera. Det brukar inte vara några problem att få tid, vilket man smidigt bokar från Familjebostäders hemsida. Finns även tillgång till ett grovsoprum.
  Hjälpsam värd med bra fastighetsskötare, där man gör felanmälningar på hemsidan och får snabb hjälp. I huset finns ett barnvagnsrum och till lägenheten tillhör även ett väl tilltaget källarförråd. Endast två lägenheter per våning och grannarna är supertrevliga och hjälpsamma. Det finns även möjlighet att hyra parkeringsplats hos Familjebostäder. Hyran är 8112 kr, skrev 7999 kr för att inte missa några intresserade.

  Vi trivs väldigt bra i vår lägenhet men skulle vilja byta till lite mindre och närmre våra arbeten.

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Hyresvärd Familjebostäder i Stockholm
 • Bredband COMHEM

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 1,5 rum / 40 m2
 • Max hyra 8 700 kr
 • Områden
  Stockholm

  Norrmalm / Gamla Stan, Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Östermalm, Östermalm / Gärdet / Djurgården, Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala

Antal annonsbesökare: 4 974
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Södertälje
7912 kr/mån
2 rum, 63 m², 2 tr
Krokslätt, Mölndal
8915 kr/mån
3 rum, 65 m², 1 tr
Lindholmen, Göteborg
5004 kr/mån
1 rum, 40 m², 2 tr
Lindholmen, Göteborg
5001 kr/mån
1 rum, 38 m², 3 tr
Vill du synas här?