Stockholm, Stockholms län

Båtklubbsgatan 3

1 mot 1

4 rum ∙ 93 kvm ∙ Vån 5

14 603 kr/mån

Annonsnummer: 587220

Balkong/terrass
Hiss
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Familjebostäder i Stockholm

Vid rätt objekt är jag redo att genomföra snabbt byte. Söker en billigare lägenhet med 2-3 rum som har charm och är funktionell. Planerar för pension, därav byte till billigare boende. Lägenheten är fantastisk med sitt läge och ljus. Den är tyst, har sjöutsikt, idel vackra solnedgångar, stor populär park nedanför, bra kommunikationer, trevliga grannar, plus härligt soldäck en minut bort.

Lägenheten (se ritning sist i bildkedjan:
Främsta styrka är de stora ytorna, utsikten åt flera håll och ljuset som sipprar in överallt. Modernt och fräscht, parkett i alla rum, klinker vid entren och badrum. Rymlig balkong (6 m2) med sol på morgonkvisten och på em till solen går ner. Ett av sovrummen är rejält stort med utsikt över takåsar, himmel och Globen. Vardagsrummet är tilltaget och luftigt med stora fönster. Lägenheten ligger fritt åt flera håll. Solnedgångar syns vid Slussen och fåglar flyger inte sällan utanför fönstret. Och även om det är nära till ett av husen mitt emot så störs man inget av det. Tyst från trafiken utanför, hörs endast lite brus när fönster är öppna. På vår våning är vi två hyresgäster.

Längst ner i huset finns tvättstuga och förråd, bekvämt att bara ta hissen ner. Garage finns också (jag tror dock det är viss kö, men värt att undersöka). Cykelrum och sopsortering finns i huset. Värd är Familjebostäder och de fixar det som behöver åtgärdas. Brevlådorna finns i entrén, men tidning lämnas utanför dörren.

Läget:
Bättre läge för barnfamiljer i alla åldrar är svårt att hitta. Som bilderna visar ligger omtyckta Anders Franzén park precis nedanför (googlekartan visar ej korrekt) med lekplats, gräsplan och skatepark, och i övrigt finns Hammarbybacken, profilskolor, bibliotek, gym, soldäck med dusch och naturstråk. Platser som även passar för vuxna, inklusive sjöstaden egna ölbryggeri, fem minuters minuters båtfärd bort. I huset finns en liten matbutik, några minuter bort flera restauranger och café. Sickla köpcenter ligger i krokarna och Sjöstaden har systembolag, matbutiker, second hand med mera.

Kollektiva färdmedel:
Det finns flera kollektiva färdmedel i närheten. Ett par minuter bort går bussar till Slussen, Medborgarplatsen, Sickla, Värmdö och även båt till bland annat Nybrokajen. Tvärbanan och Saltsjöbanan går också i närheten.
Läs mer om bostaden

Önskad bostad
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Områden
Tresiffriga postnummerområden
111, Norrmalm / Gamla Stan
112, Kungsholmen / Essingeöarna
114, Östermalm
116, Södermalm, östra
117, Södermalm, västra / Gröndal
118, Södermalm, centrala
120, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad
131, Saltsjö / Nacka / Hammarby
I området
Restauranger
Pong Henriksdal
Jan Inghes Torg 42
Marin Tapas AB
Jan Inghes Torg 10
Skolor och barnomsorg
Båtklubben
Båtklubbsgatan 11
JENSEN förskola Danvikstull
Alsnögatan 7
Affärer
Barukzey Livs HB
Hästholmsvägen 23
Liquid Horizon
Tengdahlsgatan 22, Vitabergsparken
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej
Svarar vanligtvis inom 9 timmar

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis