Stockholm

Båtklubbsgatan 3

 • Hyra 14 352 kr/mån
 • Storlek 4 rum / 93 m2
 • Våning 5 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 587220
 • Faciliteter Balkong/terrass, Hiss, Badkar
 • Beskrivning

  Hej,
  Har varit i en bytesprocess en längre tid men en av parterna drog sig tyvärr ur pga personliga skäl så nu fortsätter letandet efter en mysig lägenhet i rimlig prisnivå.
  ——————
  BESKRIVNING BOENDET
  Fantastiskt läge och lägenhet. Värd varenda krona i hyra, men onödigt stor för mig. Bör ses! Ljus, tyst, sjöutsikt och soldäck en minut bort, stor populär park nedanför, perfekta kommunikationer, trevliga grannar mm. Söker en billigare lägenhet med fin atmosfär i valda områden.

  Lägenheten:
  Främsta styrka är de stora ytorna, utsikten åt flera håll och ljuset som sipprar in överallt. Modernt och fräscht, parkett i alla rum. Rymlig balkong (6 m2) med sol större delen av dagen. Ett av sovrummen är rejält stort med utsikt över takåsar, himmel och Globen. Vardagsrummet är tilltaget och luftigt med stora fönster. Lägenheten ligger fritt åt flera håll. Solnedgångar syns vid Slussen och fåglar flyger inte sällan utanför fönstret. Och även om det är nära till ett av husen mitt emot så störs man inget av det. Trevliga grannar och bra värd. Tyst från trafiken utanför, hörs endast lite brus när fönster är öppna. På vår våning är vi två hyresgäster.

  Längst ner i huset finns tvättstuga och förråd. Garage finns också (jag tror dock det är viss kö, men värt att undersöka). Cykelrum och sopsortering finns i huset. Värd är Familjebostäder och de fixar det som behöver åtgärdas. Brevlådorna finns i entrén, men tidning lämnas utanför dörren.

  Läget:
  Bättre läge för barnfamiljer i alla åldrar är svårt att hitta. Som bilderna visar ligger omtyckta Anders Franzén park precis nedanför (googlekartan visar ej korrekt) med lekplats, gräsplan och skatepark, och i övrigt finns Hammarbybacken, profilskolor, bibliotek, gym, soldäck med dusch och naturstråk. Platser som även passar för vuxna, inklusive sjöstaden egna ölbryggeri, fem minuters minuters båtfärd bort. I huset finns en liten matbutik, några minuter bort flera restauranger och café. Sickla köpcenter ligger i krokarna och Sjöstaden har systembolag, matbutiker, second hand med mera.

  Kollektiva färdmedel:
  Det finns flera kollektiva färdmedel i närheten. Ett par minuter bort går bussar till Slussen, Medborgarplatsen, Sickla, Värmdö och även båt till bland annat Nybrokajen. Tvärbanan och Saltsjöbanan går också i närheten.

  Jag stortrivs i lägenheten och med läget men söker mindre och billigare boende då barnen flyttat hemifrån. Jag arbetar på att få till en flytt innan sommaren, om det går.

  Fler foton kan skickas på begäran.

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Hyresvärd Familjebostäder i Stockholm
 • Bredband Tele2

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 2 rum / 60 m2
 • Max hyra 9 500 kr
 • Områden
  Stockholm

  Bagarmossen / Skarpnäck / Sköndal, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad, Kungsholmen / Essingeöarna, Norrmalm / Gamla Stan, Saltsjö / Nacka / Hammarby, Södermalm, centrala, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, östra, Vasastan, Östermalm

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis