Luthagen, Uppsala

Pålgatan 6

 • Hyra 12 000 kr/mån
 • Storlek 4 rum / 93 m2
 • Våning 2 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 596410
 • Faciliteter Balkong/terrass, Hiss
 • Beskrivning

  OBS! Jag har skrivit att hyran är på 12000 kr men den är på 13160, anledningen till att jag skrivit 12000 är för att jag inte vill att ni som söker ska missa denna fina lägenhet! Den är otroligt mysig och jag hoppas och tror att ni verkligen kommer uppskatta den!


  Fantastiskt fin, nyproducerad lägenhet i luthagen/stabby som stod klar i april 2018. Lägenheten har genomgående vita väggar med parkettgolv. Hallen består av mörkgrått klinker med hatthylla. Det finns även tre garderober som idag används för extra jackor, städskåp och linneskåp. Det första sovrummet ligger i anslutning till hallen och har ett stort fönster som släpper in mycket ljus och som vetter mot innergården. I anslutning till sovrummet finns en stor klädkammare med fönster på 5,5 kvm som idag används som klädkammare men som kan göras om till ett mindre sovrum. Det finns även ingång till denna klädkammare från köket.
  Från den långsmala korridoren når man köket till vänster med induktionshäll, kyl och frys samt diskmaskin. Från köket når man balkongen som vetter mot den fina innergården med dag och kvällssol (västerläge). Stort badrum med duschväggar, tvättmaskin, torktumlare och överskåp med gott om förvaring. Badrummet har vitt kakel och mörkgrått klinker. Ovanför tvättmaskinen och torktumlaren finns en vit bänkskiva som är perfekt för att exempelvis vika tvätt eller byta blöja på barn.
  Vardagsrummet har stora fönster som släpper in mycket ljus. Vita väggar med parkettgolv och stor yta. Från vardagsrummet nås det ena sovrummet med en garderob och stort ljusinsläpp. Du når även det stora sovrummet från vardagsrummet med fönster som vetter mot innergården. Det stora sovrummet har en egen klädkammare på 2,2 kvm som används som en walk in closet.
  Området gjutarängen ligger i anslutning till Mimmi ekholms torg där du finner gym, citysallad, frisör, café, apotek, Ica, pizzeria, sushi etc. Mimmi Ekholms torg har allt man behöver och det finns även en liten park perfekt för lek, pulkaåkning, grillning etc. Området är fräscht och nytt och på innergården kommer från och med januari 2019 en förskola att starta. Lägenheten ligger även väldigt nära hällby förskola. Området är perfekt för barnfamiljer både med stora och mindre barn. Finns gott om motionsvägar för löpning och promenader. Ett perfekt område.
  Lägenhetens faktiska hyra är 13160 kr men jag skrev 13000 då jag vill att det ska finnas högre chans för matchning då ni absolut inte får missa den här fina lägenheten!

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Hyresvärd Uppsalahem

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 2 rum / 50 m2
 • Max hyra 11 500 kr
 • Krav Balkong
 • Områden
  Uppsala

  Östra Uppsala, Västra Uppsala, Norra Uppsala, Uppsala Centrum

Antal annonsbesökare: 1 466
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Varberg
11000 kr/mån
3 rum, 77 m², 2 tr
Norrmalm, Stockholm
6500 kr/mån
2 rum, 67 m², 1 tr
Kungsholmen, Stockholm
7990 kr/mån
2,5 rum, 65 m², 2 tr
Vasastan, Stockholm
12111 kr/mån
2 rum, 50 m², 3 tr
Vill du synas här?