Farsta

Lingvägen 178

 • Hyra 14 000 kr/mån
 • Storlek 4 rum / 100 m2
 • Våning 9 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 603644
 • Faciliteter Balkong/terrass, Hiss
 • Beskrivning

  Hallå lägenhetsintressenter,

  Byter bort en kalasfin alldeles nybyggd 4:a i trivsamma Hökarängen.

  Lägenheten ligger högst i huset (på våning 9) och med en underbar utsikt in mot stan. 5 min bort ligger tunnelbanan (15 min till Medborgarplatsen) och ett mysigt centrum (Sveriges första gågata)med bl.a. mataffär, apotek och vårdcentral. 0% insyn!

  Bäst av allt är den stora kungsbalkongen som löper längs hela sidan. Den är stor nog för att möbleras med soffgrupp bord och grill (ca 1,50 x 7 m) och ligger i sydvästläge. Detta betyder att man har sol från mellan ca 10.00-19.00


  Näst bäst av allt är det stora och öppna köket/matrummet/vardagsrummet, perfekt för socialt umgänge. Allt ligger i vinkel och med fönster i båda riktningarna. I matrummet finns plats för ett stort bord (8-10 pers) och i anslutning till detta ligger också köket. Allt i köket är av hög standard (HTH) och med bra och stora bänkytor i borstat rostfritt stål. Spishäll (induktion), dubbel kyl/frys samt inbyggnadsugn är från Siemens i rostfri finish. Här finns också fördraget och plats för anslutning av diskmaskin om så skulle viljas.


  När man kommer in i lägenheten möts man av en rymlig hall (terrazzogolv) med gott om förvaring. Stor hatthylla och tre garderober finns att tillgå. De tre rummen ligger på rad med ett lite större ”master bedroom” samt två något mindre sovrum. Samtliga av rummen har minst två garderober och fönster med utsikt mot Stockholm.

  Toaletten är rymlig och med samma golv som i hallen. Rostfri, stor bänkyta, flera skåp och handduksvärmare går att finna. V/A och plats finns för att installera tvättmaskin.  Hyran är förhandlad för 10 år framåt och kommer 2028 att vara 15 600:- vilket gör att det ändå känns relativt prisvärt om man titta på lite längre sikt.

  Stort förråd tillhör lägenheten. Tvättstugan är mycket lättbokad & garage finns i huset. Att parkera på gatan är gratis. Finns också stor och omfattande miljöstuga.


  Lite kort om ”Hökis”. Sedan 2011 har Stockholmshem drivit projektet Hållbara Hökarängen och går i stora drag ut på att revitalisera centrumet och stärka 50-talskänslan, att fördjupa miljösatsningen och satsa på konstnärlig verksamhet. Här finns också hipsterbryggeriet Pang pang, den White guide omnämda konditorn ”Konditorn & Bagarn” och snart även ”Dessert & Choklad” som bl.a. gjort desserter till nobelmiddagen . 1,5 km bort ligger Hökarängsbadet som är toppen att hänga på sommartid.

  Mer går att läsa på https://www.stockholmshem.se/Boende/Vara-omraden/Soderort/Hokarangen/Hallbara-Hokarangen/


  Hoppas vi kan få till något byte och det så snabbt som möjligt.
  /Per

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 1 rum / 35 m2
 • Max hyra 10 000 kr
 • Områden
  Stockholm

  Norrmalm / Gamla Stan, Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Östermalm, Östermalm / Gärdet / Djurgården, Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala

Antal annonsbesökare: 3 202
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Kungsängen, Uppsala
13000 kr/mån
3 rum, 76 m², 2 tr
Vårby
6100 kr/mån
2 rum, 65 m², 2 tr
Skärholmen
9697 kr/mån
3 rum, 80 m², 2 tr
Sundbyberg
9000 kr/mån
2 rum, 55 m², BV
Vill du synas här?