Johanneberg, Göteborg

Utlandagatan 8A

1 mot 1

4 rum ∙ 109 kvm ∙ Vån 3

13 457 kr/mån

Annonsnummer: 616118

Balkong
Hiss
Öppen spis/kakelugn
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd privat hyresvärd

Klicka gärna intresse på vår lägenhet, men, bara om du verkligen är intresserad av att byta. Vi är seriösa med att byta och det är tyvärr ganska vanligt att det blir passiva byteskedjor där det är svårt att få igång en konversation eller få saker att röra sig framåt.

Underbar takvåning med två stora terrasser med fantastisk utsikt. Den stora terrassen har även en berså där man kan placera utemöbler, funkar att sitta där och mysa och äta året runt. Lägenheten har en fungerande öppen spis, ljust och luftigt! Lägenheten måste ses, helt unik! Gästtoalett samt stort badrum med badkar med plats för tvättmaskin. Köket har ny diskmaskin, ny kyl och frys, ny köksmatta. Parkett i vardagsrum och rummet som ligger bredvid köket. Vi har lagt klickgolv i övriga rum. Det finns två förråd i lägenheten, det som ligger på terrassen används idag som litet kontor. På innergården finns det en Willys hemma, samt en liten lekplats. En förskola och högstadieskola finns belägna inom samma byggnadskomplex. Ett parkeringsgarage med en biltvättstation med nedfart från Gyllenkrooksgatan finns tillgängligt, men adressen är även behörig för boendeparkering för den som föredrar det.

Bostadshuset har två ingångar och lägenheten kan nås antingen genom innergården på Utlandagatan eller med hiss från den nedre entrén vid Liseberg Södra/Mölndalsvägen där man från spårvagnshållplatsen tar sig fram på ett par minuter till stormarknaderna Ica Maxi och Willys Elisedal.

I närheten finns också öppna dygnet runt gymmet Fitness24Seven och STC. Näckrosdammen och Carlanderska sjukhuset med dess vackra park ligger bara några meter bort. I området finns flera mindre livsmedelsbutiker, frisörer, apotek, antikvariat, barer, caféer och restauranger. Busslinjerna 52, 18 och 19 trafikerar området men även spårvagnslinjerna 2 och 4 från hållplatsen Liseberg Södra som är ett stenkast ifrån lägenheten och en promenad på bara några minuter tar dig till knutpunkten Korsvägen.

Annars är Johanneberg en lugn och trevlig stadsdel där man har nära till stadens puls. Avenyn, Universeum, Liseberg, Heaven 23, Jacy’s, Valhallabadet, Bergakungen, Stadsbiblioteket, Konserthuset, Stadsteatern, Världskultur och Konstmuseet ligger på gångavstånd, vilket gör området perfekt för familjer med barn som vill ha ett lugnt och tryggt område men samtidigt ha nära till stadens olika utbud av aktiviteter.

Stadsdelen präglas också av en internationell och ungdomlig stil tack vare det rika studentlivet från närliggande Chalmers Tekniska Högskola och Göteborgs Universitet. Omgivningen genomgår just nu en stor utveckling med de nya projekten Oceana-Lisebergs nya vattenland, World of Volvo, samt Västlänkens Korsvägen station och planerade Svenska Mässans nya höghus.

Klicka gärna intresse på vår lägenhet, men, bara om du verkligen är intresserad av att byta. Vi är seriösa med att byta och det är tyvärr ganska vanligt att det blir passiva byteskedjor där det är svårt att få igång en konversation eller få saker att röra sig framåt.

Hyresvärd: Ernst Rosén

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Bocca
Utlandagatan 14
Spoton Hostel & Sportsbar
Mölndalsvägen 3
Skolor och barnomsorg
Vasa Neon Förskola Föräldrakooperativ
Nedstigen 510
Förskolan Krokus
Utlandagatan 24
Affärer
Willy:s Johanneberg
Viktor Rydbergsgatan 60
Alpa Baguetteria
Engdahlsgatan 6
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Intresserad
Inte intresserad
Bytt
1x
Svarar vanligtvis inom 2 dagar

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis